2777
2789
عنوان

فرنی

122 بازدید | 10 پست

بچه ها طرز تهیه یه فرنی خوشمزه رو بهم بدین

(برای خودم)

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به ازاي هر يه ليوان شير يك و نيم قاشق سرخالي آرد و يه قاشق شكر ميريزم رو شعله ملايم هم ميزنم تا به غلظت دلخواهت برسه آخر سر يه كم گلابم ميريزم اگه دوست داشتي ميتوني پودر هل هم بريزي خيلي خوشمزه ميشه

یه پیمانه شیر یه ق غ خ آرد برنج به ق غ خ شکر اگه خواستی شیرینتر بشه یکم شکر اضافه کن

من دیدم بعضیا با نشاسته درست میکنن

خوشمزه میشه؟؟

منم هرروز صبح واسه خودم درست میکنم😁

چطوری ؟؟دستورشو میزاری برام؟؟

اخه من میخوام چاق شم😑

من به ازاي هر يه ليوان شير يك و نيم قاشق سرخالي آرد و يه قاشق شكر ميريزم رو شعله ملايم هم ميزنم تا ب ...

💖🌸

چطوری ؟؟دستورشو میزاری برام؟؟ اخه من میخوام چاق شم😑

همونی که مونا۱۸گفت من همونجوری درست میکنم اگه یه موزم بریزی توش به صورت خییلی خورد شده واسه چاقی عالیه

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

من واسه خودمون با نشاسته درست میکنم خیلی خوشمزه تره.. یک لیوان شیر سرد+۳قاشق نشاسته هم میزنم تا کامل نشاسته حل بشه بعد شکر میریزم و حل میکنم بعد میذارم روی گاز با شعله ی کم و هی هم میزنم‌تا نشاسته پخته بشه. وقتی غلظتش مث ماست شد گلاب میریزم و خاموش میکنم و تو ظرف میریزم سرد شه😋😋اینجوری از آرد برنج ک واسه بچه درست میکنم خوشمزه تره

رویای یک رقص بی وقفه از شادی💃💃