2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون عزیزم خیلیا میگن کود کبوتر بده اما میترسم گلهام بسوزن

نه اینطوز کودها خوب نیس هربان خیلی خوبه اما اونم طبق دستوز باید بدی پشتش هس یا مثلا کود سه بیست اونم خوبه اما برا ایتکه  خیالت زاحت تر باشه برو گلخونه بپرس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
تأثیر داشت؟

اره رشدش بیشتر شده 

بابا کودا رو هم ک بیرون میفروشن از همین میارن درس میکنن دیگه  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
گل حسن یوسفم داری؟ چجوری ازش نگهداری میکنی

آره عزیزم دارم

خیلی ساده رشد میکنه فقط هر روز باید بهش آب بدی 

برا این که برگاش پهن بشه و گل خیلی قد نکشه برگ ریزاشو که من بهشون میگم بچه هاشو بکن 

آره عزیزم دارم خیلی ساده رشد میکنه فقط هر روز باید بهش آب بدی  برا این که برگاش پهن بشه ...

اره میدونم اونارو میکَنم  نامزدم رفته خونه زن داییش اونم گل زیاد داره گفته یکیم برا من بندازه زن دایشم حسن یوسف انداخته  اوردداد بهم گف تو ماشین چپ شد یه شاخش شکست منم اوردم اون شاخه رو گذاشتم تو اب ولی نزدیک یه هفتس هنوز ریشه نزده تو اب بندازم تو خاک بعدم اینکه خونمون اپارتمانی اصلااا افتاب نمیخوره بهش چیکار کنم ببرم بزارم پشت بوم؟ 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)