واقعا الان تو فکر لباس کنکورتی ی چیز راحتی بپوش برو اصلا با شلوار نخی گل گلی
سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب
آقا یه مقنعه تنگ پوشیدم با یه مانتو گشاد و ساق دست یه چادر ساده کش دار کردم سرم با یه شلوار گشااااااد تا یه هفته داداشم بهم میخندید ولی سر جلسه مراقب. های خانم هی بهم می گفتن آفرین دخترم خدا کمکت کنه😂😂😂😂😂
من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
منکه یه لیسانس دارم میخاستم دوباره کنکور بدم مطمئن هم بودم قبول میشم چون خیلی خوندم دکترم بهم استراحت مطلق داده نمیتونم برم سرجلسه کلا به حاییم نرسم درس خوندنو باسواد بودن برام مهمه اینکه پسفردا بچم بهم افتخارکنه که عمرمو الچی هدرندادم