دیشب با نامزد سابقم حرف زدم پدرم مخالفه میگه ایشون رفته دور دنیا رو گشته هیچ درس درست حسابی نخوانده پول درستی جمع نکرده حالا امده ایران ایشون در کار خودش جدی نبوده ونیست ۴۵سال سن داره ولی جدی نیست با توهم ازدواج کنه دو سه سال بعد میره باهم صحبت کردیم گفت نظر تو چیه گفتم حرفهای پدرم منطقی به نظرم میاد گفتم ما تو ایران شانسی برای ازدواج نداریم مگر اینکه بریم هردومون .بچه ها هر دفعه که به اینجا میرسه توی این یکسال گذشته یکدفعه میگه برو یک طوری رفتار میکنه انگار احساسش به من کافی نیست زیاد خودشو داغون نمیکنه برای من خیلی جای سواله اونهمه احساسات اولیه چی شده فکر میکنم واقعیت همینه که داره نشون میده مامانم میگه مردی زنی رو بخواد ولش نمیکنه
اره میگه پدرت خیلی منو کوبونده تو چرا حرفاشو قبول کردی گفتم راست میگه اخه تو توی اینهمه کشور زندگی کردی هیچ جا ریشه ندادی همه چیزو تا اخر پیش میبره یکدفعه ول میکنه پدرم گفت این مشکل بررگیه میاد ازت بچه دار میشه ولت میکنه
اصاا دقت کن بسنج ببین مرد مسولیت پذیری هست جربزه کار داره هدفی داره چی میخواد از زندگی میخواد باز خو ...
میخواست واقعا جمع وجور کنه ولی مثل سال اول اشناییمون دوستم نداره ماه رمضان باهم صحبت میکردیم میگفت من شک دارم باهات ازدواج کنم چون اختلاف عقاید خیلی داریم
میخواست واقعا جمع وجور کنه ولی مثل سال اول اشناییمون دوستم نداره ماه رمضان باهم صحبت میکردیم میگفت م ...
بیین این دیگ الان ۴۵ سالشه ی مرد کامل و پخته شدست
مثلا نمیاد مث ما زنا بگه ارا چون دوسش دارم و دوسم داره احساس براش دیگ زیاد معنی نداره عقل و منطق بیشتر داده پس توهم همینجور فک کن ببین واقعا واقعا مشکلاتتون چیه اصلا قابل حل هست؟؟؟؟
یه خبر خوب برای تو❤اگر دوست دارین انگلیسی رو یاد بگیرین باهزینه کم یا به من درخواست دوستی بدین یا به ادرس تل پیام بدین english_teacher99@
من دوسش دارم ولی الان یکساله خیلی وقتها دلم میخواست بره ونباشه رفتارش خیلی بد شده بود تو کارش به مشکل خورده بود و کلا مدام با من درگیر میشد حرفهای خوبی نمیزد ما مشکل اعتقادی هم داریم اون یکدفعه خیلی چیزها ازم خواست گفته محجبه بشم یا بعد ازدواج بدون اجازش نمیتونم برم بیرون از این صحبتها پدرم این حرفها رو شنید بهش گفتم گفت درست نیست زن برده مرد نیست گفت با این رفتار نه با تو نه با هیچ کس به نتیجه نمیرسه پدرم گفت دو شخصیته شده تو امریکا واروپا زندگی کرده به زنها سخت گیر تر از ما ایرانی ها شده
بیین این دیگ الان ۴۵ سالشه ی مرد کامل و پخته شدست مثلا نمیاد مث ما زنا بگه ارا چون دوسش دارم و دوسم ...
بابام گفت من تو رو به این نمیدم گفت ۶۰ سالتم بشه من تو رو به این نمیدم یک کلام گفت من مردم پدرتم میگم با این خوشبخت نمیشی خواهشا گوش کن رفتم با یک مشاور صحبت کردم اونم عینا حرف پدرم رو زد
پدرم میگه ادم بی هدفی بوده دیمی رفتار کرده میگه با تو هم عروسی کنه سه سال بعد میزنه زیرش با یک بچه بر میگردی میگه من اونموقع رات نمیدم خونم الان درست فکر کن میگه ادم اگه اهل زندگی باشه میره خارج میره دنبال حرفه خوب درس یا کار درست حسابی میگه این همش بیهوده گی بوده کاراش کار خوبشو ول کرده اومده ایران که چی بشه خودش میگه اونجا تنها بودم دوستام همه دخترباز ....میگه خسته شده بودم ایشون تو جنگ ایران وعراق هم بوده بابام میگه تو سن کم رفته جنگ حتما روانی هم شده
برام میفرستی لطفا مشاور حرف پدرم رو میزنه میگه پدرت درست میگه
مشاوره بگیر! با اپلیکیشن 'مشورَپ' میتونی در هر ساعت از شبانه روز و در هر مکانی به صورت کاملا ناشناس با مشاور مورد نظرت ارتباط برقرار کنی و هر مشکلی در هر زمینه ای داری مطرح کنی و جواب بگیری. برای حل مشکلت کافیه اپلیکیشن 'مشورَپ' رو از لینک زیر دانلود کنی: https://mashver.app.link/3XDJbUFsKX
یه خبر خوب برای تو❤اگر دوست دارین انگلیسی رو یاد بگیرین باهزینه کم یا به من درخواست دوستی بدین یا به ادرس تل پیام بدین english_teacher99@