2777
2789
عنوان

دوستان ۲۰ هفته بچم تکون نخورده تا..

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 25 پست
آره جفت خیلی تاثیر داره واسه من جفت خلفی هست. وقتی جفت جلوی بچه هست معلومه که آدم دیر متوجه میشه

حالا واسه من با اینکه قدامیه و هفتمم پایینه الان دو روزه حس میکنم ماهی تو شکممه یا گاهی هم نبض حس میکنم خیلی جالبه

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
عزیزم باید ببینی مثل ضربان قلب یکسره منظم میپره یا نامنظمه. اگه نامنظم باشه یعنی تکون خوردنه

ی چی شیرین خوردم بینم باز میزنه

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا واسه من با اینکه قدامیه و هفتمم پایینه الان دو روزه حس میکنم ماهی تو شکممه یا گاهی هم نبض حس می ...

ای جانم😍

میگم‌که آدم از درون حس میکنه. ولی بعضیا حسشون ضعیف تره دیر متوجه میشن مثل استارتر

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

نگران نباش چیز مهمی نیستش استرس نده به خودت. دوست من تو بارداریش همش نگران بود میگفت بچه تکون نمیخوره یا کم تکون میخوره. میشد دو روز تکون نمیخورد میرفت سونو میگفتن نی نیت خوابه😂😂😂😂 به دنیا هم اومد همش خواب بود انقدر آروم بود که نگو

جیز شیرین خوردی باید دراز بکشی تا متجوه بشی.

به پهلوی چپ دراز بکش.

اگه حس نکردی یکم به پهلوی راست

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
ای جانم😍 میگم‌که آدم از درون حس میکنه. ولی بعضیا حسشون ضعیف تره دیر متوجه میشن مثل استارتر

من کلا بدنم حساسه. حسای بدنم خیلی قویه نمیدونم پوستم نازکه یا چی. واسه میکروی ابروهام بی حسی یه شیشه خالی کرد ولی بازم حس میکردم😂😂😂 بیچاره کردم آرایشگرو

من کلا بدنم حساسه. حسای بدنم خیلی قویه نمیدونم پوستم نازکه یا چی. واسه میکروی ابروهام بی حسی یه شیشه ...

آره منم وقیقا اینجوریم. بدن وقتی حساس باشه آدم تکونارو زود متوجه میشه.

الان ۱۵ هفته بارداری و بچه‌ت پسره؟

چه زود تشخیص دادن جنسیت رو

آره منم وقیقا اینجوریم. بدن وقتی حساس باشه آدم تکونارو زود متوجه میشه. الان ۱۵ هفته بارداری و بچه‌ت ...

نه ۱۳ ام. تو ان تی بهم گفتن پسره. که البته یه کیست هم تو شکمش دیدن😭😭😭😭 هوووف

نه ۱۳ ام. تو ان تی بهم گفتن پسره. که البته یه کیست هم تو شکمش دیدن😭😭😭😭 هوووف

آخی عزیزم نگفتن برطرف میشه یانه؟

من شنیدم کیست ها معمولا برطرف میشن نگران نباش

نه چیزی نگفتن. خدا کنه جذب شه

انشالله جذب میشه

من خیلی شنیدم که بچه ها کیست داشتن و جذب شده. حتی کیست داخل سر داشتن که جذب شده