2777
2789
عنوان

بچم گاز میگیره

140 بازدید | 9 پست

کسی هست راهنمایی کنه بچم همه چیزش نرماله ولی وقتی میخواد بازی کنه یا وقتی باباش میاد خیلی گاز میگیره .تازه سه سالش شد.هرچی بش میگم فایده نداره نمیدونم چیکار کنم گاز نگیره نمیزاره راحت بشینیم .دیشب با مداد زد یه توپ ورزشی بزرگ رو که براش ۱۶۰ خریده بودم سوراخ کرد 😭

خخخخخ

نمیدونم چرا انقد ذوق کردم

از بچه شیطون و تخس خوشم میاد😁😁

درمورد گازشم هروفت گاز گرفت جاشو گاز بگیر😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه جاری منم همینجوره

وقتی باباش میاد و بهش توجه نمیکنه گازش میگیره که جلب توجه کنه

تو جمع وقتی بهش بی توجهی میشه همینکارو میکنه

و یکی دیگشم فک کنم بخاطر تخلیه هیجان باشه

باهاش بازی هیجان انگیز کن تا انرژیش خالی شه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین باید از روش خاموشی استفاده کنی،مثلا وقتی گاز گرفت بهش بی توجهی کن،نه داد بزن،نه بخند

وقتی ببینه اهمیت نمیدی شاید بی‌خیال شه

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

خخخخخ نمیدونم چرا انید ذوق کردم از بچه شیطون و تخس خوشم میاد😁😁 درمورد گازشم هروفت گاز گرفت جاشو ...

فکرش رو بکن باباش نماز میخونه وقتی ربنا میگه کار زشت میکنه با باباش و نماز باباش رو خراب میکنه😥

فکرش رو بکن باباش نماز میخونه وقتی ربنا میگه کار زشت میکنه با باباش و نماز باباش رو خراب میکنه😥

وای 😣

خب برو پیش روانشناس کودک ببین چه راهکاری میدع

باید صبر داشته باشی تا مشکلش حل بشه

ولی بیخیال نباش و دعواشم نکن گناه داره برو از راه درست درمانش کن

وای 😣 خب برو پیش روانشناس کودک ببین چه راهکاری میدع باید صبر داشته باشی تا مشکلش حل بشه ولی بیخی ...

حالا روش خاموشی که دوستمون گفت رو یه مدت اجرا میکنم اگه اثر نداشت میبرم مشاوره

دختر من ۱سال و نیمش.جوری گاز میگیره که جاش خون میاد بیچاره اون یکی دخترم بدنش کاملا کبود شده .عادت کرده .

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹