2777
2789
عنوان

اسم دختر؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 69 پست
یوکابد مادر حضرت موسی حلما از همون حلیمه گرفته شده و مذهبیه هورا لقب حضرت فاطمه آسنا اسم زن حضرت ...

آسنا هم قشنگه

میشه برا سلامتی خودمو نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستین
اسمهای مذهبی اسما  راحله   ساجده   متین   هدی آیه    راحیل   &n ...

اسمایه قشنگی گفتین به همسرم میگم اینارو ببینم خوشش میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس اسم قدیمی نذار ی اسم شیک وجدید با معنی نیک ب قول  خودت انتخاب کن خواهرشوهرم ب دخترش میگه نی ...

من خودم خیلی دختر دوست دارم اتفاقا خانواده همسرم نوه دختری از پسراشون ندارن همشون دختر دوست دارن 

اره خودمم خوشم نمیاد ولی یکی از دوستام این اسمو خیلی دوست داره

ماهه اول بارداریم که جنسیت معلوم نبود همسرم اسم هلیا رو گفت خوبه تا چند مدتی همینو میگفتیم بعدش گفت نه خوب نیست مذهبی بذاریم 

ماهه اول بارداریم که جنسیت معلوم نبود همسرم اسم هلیا رو گفت خوبه تا چند مدتی همینو میگفتیم بعدش گفت ...

هلیا هم قشنگه حالا تا بچه به دنیا بیاد همش نظرتون عوض میشه😂

انشاالله سالم و سلامت باشه و قدمشم براتون خیر و برکت داشته باشه و از همه مهمتر عاقبت بخیر بشه❤❤

هلیا هم قشنگه حالا تا بچه به دنیا بیاد همش نظرتون عوض میشه😂 انشاالله سالم و سلامت باشه و قدمشم برا ...

اره والا مامانم میگه بچه بدنیا میاد هنوز شما اسم انتخاب نکردین خیلی ممنون از اسمایی که گفتی