2777
2789
عنوان

اسم دختر؟؟

396 بازدید | 69 پست

بنظرتون اسم یاسمین قدیمیه؟

هشت ماهه باردارم ولی هنوز نتونستیم اسمی انتخاب کنیم خیلی دوست داریم مذهبی باشه ولی اسم خودم زهرا هست اسم مادرم فاطمه بقیه اسمام به دلمون نمیشینه چندتا اسم گفتیم مثلا سودا،سوگل،ترنم و...الانم همسرم میگه یاسمین چطوره از این اسمایه عجیبم که مد شده خوشمون نمیاد اسمی که به زهرا بیاد میدونین بگین و چنتا اسم خوب خواهشا

میشه برا سلامتی خودمو نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلما یعنی صبور

هدی

نورا

حدیث

حسنا

زینب

اسما

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

بزار آلا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نورا  به زهرا میاد لقب حضرت زهرا هم هست معنیشم با زهرا یکیه

همسرم خوشش نمیاد اولاش همش میگفت فاطمه زهرا بذاریم گفتم اسم ترکیبی دوست ندارم اسم خودمم زهراست

میشه برا سلامتی خودمو نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستین