2777
2789
عنوان

پول

133 بازدید | 23 پست

پول خوشبختی نمیاره اما نداشتتنش حتما بدبختی میاره الان من دوست پسرم میخوام باهم زدواج کنیم اه در بساط نداریم کار نداریم درآمدی نداریم 

پس خدایا ماکه همو دوست داریم چه گلی به سرمون بگیریم هیچکسم کمکمون نمیکنه ما که میخوایم به روش درست بهم برسیم خدا وقتی پول نیست چیکار کنیم ای خداااااااا  

تو خیلی باارزشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هممون مثل همیم ماهم پول نداریم بدبخت عشقم همش میره سره کار تا پول جمع کنه😔ولی بازم برای خرج عر ...

من قبول کردم برم روستا با مادرشوهرم زندگی کنم ولی همه ناراضین 

تو خیلی باارزشی
الان هممون مثل همیم ماهم پول نداریم بدبخت عشقم همش میره سره کار تا پول جمع کنه😔ولی بازم برای خرج عر ...

همه بهم میگن بگو نه خودتو راحت کن اما چطوری به عشقم بگم نه

تو خیلی باارزشی
همه بهم میگن بگو نه خودتو راحت کن اما چطوری به عشقم بگم نه

اگر دوسش داری نمیگی نه.

اگر یه درصد هم ب این ازدواج شک داری بگو نه.

وگرنه خوشبختی به پول نیست.

خوشبختی ینی عشق علاقه بعد این عشق و علاقه میشه تلاش برای بدست آوردن پول و ثروت.بهت قول میدم اگر با عشق شروع کنی و شکی تو انتخابت نداشته باشی بعد هم با علاقه و تلاش برای پیشرفت و پول قدم برداری موفق میشی و خوشبخت.

مادرشوهرت آدم خوبیه؟  کدوم شهری مگه ؟

نمیدونم یه بار دیدمش شب خواستگاری نماز میخوند دعا میکرد من بگم نه میگفت اخرش جداییه تو نمیتونی با این شرایط کنار بیای من تهران ولی اونا یه دهات توی کردستان

تو خیلی باارزشی
اگر دوسش داری نمیگی نه. اگر یه درصد هم ب این ازدواج شک داری بگو نه. وگرنه خوشبختی به پول نیست. خو ...

اره ولی همه ناراضین بخدا دیونه ام کردن همه میگن بدبخت میشی بابام که اصلآ میگه برو گمشو من مخالفم

تو خیلی باارزشی