لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30592 عنوان یه سوالی 47 بازدید | 4 پست میشه دوره کاشت ناخن رو توی آموزشگاهی که مدرک میدن ندید و بعد برای مذرک فنی حرفه ای جدا گونه امتحان داد؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1398/04/02 | 10:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 کاشت اصلا مدرک نداره با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30592 کاشت اصلا مدرک نداره واقعا؟؟ پس تو آموزشگاه فنی حرفه ای بری یاد بگیری مدرک نمیدن؟؟؟ بعدش بخوای ناخن کده بزنی برا مجوز مدرک نمیدن کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 واقعا؟؟ پس تو آموزشگاه فنی حرفه ای بری یاد بگیری مدرک نمیدن؟؟؟ بعدش بخوای ناخن کده بزنی برا مجوز مدر ... اصلا مدرک نداره مدرکی که میدن برای پتیکور و مانیکوره با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30592 اصلا مدرک نداره مدرکی که میدن برای پتیکور و مانیکوره آها که اینطور کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار