2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک عزیزم  سعی کن اروم باشی و از دیدن بچت برا اولین بار لذت ببری با استرس الکی خراب نکن این روزارو ساک لباس نی نی اماده کن و چون سز هستی شاید یکی دوروز بمونی بیمارستان ب اندازه کافی لباس وسایل برداری

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

مبارک باشه فردا بیدار میشی میری بیمارستان بخش زایمان ..نامه ای که دکتر برای پذیرش داده رو بهشون میدی  بقیه کارها رو اونا انجام میدن با همسرتون که کارهای صندوق رو انجام میده. قبل عمل هم لباس مخصوص میپوشی با یه سوند تمام.

مرسی عزیزم

راستی اگر بیمارستان خصوصی میری خیلی وسایل با خودت نبر همه چی میدن. 

اگر پمپ درد میخوای قبل عمل با دکترت و دکتر بیهوشی هماهنگ کن. بعد عمل به من گفتن آب کمپوت گلابی و لنجیر رو بخورم. اینم میتونی بخری. 

راستی اگر بیمارستان خصوصی میری خیلی وسایل با خودت نبر همه چی میدن.  اگر پمپ درد میخوای قبل عمل ...

بیمارستان خصوصی میرم ، میخوامم بیهوش بشم دکتر بیهوشی بیاد پمپ دردو بهش میگم ، شنیدم اونجا پمپ درد نمیدن چون از یه ماده خاصی استفاده میکنن که درد حس نمیکنی بعد عمل

بیمارستان خصوصی میرم ، میخوامم بیهوش بشم دکتر بیهوشی بیاد پمپ دردو بهش میگم ، شنیدم اونجا پمپ درد نم ...

آها کدوم بیمارستانی ؟ من نیکان بودم بی حسی از کمر بودم. پمپ درد رو تو ریکاوری وصل کردن. این چیزی که میگی درد رو احساس نمیکنی رو تا حالا نشنیدم شایدهمون شیاف رو میگن.