2777
2789

همههههه ی نشونه هاشو داره بعد من ده ساله دارم تحملش میکنم!!! وای نمیدونم چکارکنم! ازهمون اول این رفتارهاش برام خیلی سوال برانگیز بود ولی الان فهمیدم بیماره...هیچ کاری هم ازدستم برنمیاد هیچچچچ....فقط فهمیدم که دقیقا این بیماری رو داره همه ی نشونه هاشو بدون کمو کاست داره!! میگفتم چرا اصلا عذاب وجدان نمیگیره زنه حامله اشو آزار میده وای خدایاااا چکارکنم به نظرتون؟؟؟؟

سایکو😂همه مردا سایکو هستن

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااای درد نگیری😂😂😂😂

😁😁😁این ک کشف نیس😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
نه حتما بایه سایکوپات ارتباط نداشتی واقعا فاجعه هستن!!کاری میکنن توفکر کنی همیشه مقصری!عذاب وجدانی ک ...

مادر شوهرمنم psychopath هست😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز