2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 26 پست
اتفاقا یه بار بهم گفت من روحیه کار کردن ندارم و دوست ندارم برم سر کار.... ولی از اون طرف همیشه در مو ...

معلومه كه بهت فك ميكنه و حسرت جايگاهتو ميخوره

شمام سياست داشته باش بمو از در جا زدن و خونه موندن خوشم نمياد دوس دارم تو جامعه باشم،فكرخونه نشيني هم برام سخته!

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه عروس محبوب هم هست...

معمولا اونی که وضعش بهتره میشه محبوب

ولی ورق برمیگرده

منم مثل تو بودم دقیییقا

ولی الان ازهزنظر یه سروگردن ازهمه شون بالاترم

منم مثل تو هرچی جمع کردم پس انداز کردم

ی مشافرت درست حستبی نرفتم

یه لباس گرون نمیخربدم

همه خرجام درحد کم بود

ولی خداروشکر به خواسته م رسیدم والان فقط تفریح وخریدطلاوچیزای تزییتی وغیرضروری میکنم

ن فقط تو جاریام تو همه کس همه دخترای فتمیا شرایطم مثل شکابود ولی باتلاش وپس انداز خودم بالاکشیدم حتی بالاترازاونا

ببخشیداون جاریتون حتما شوهرش وضعشازشوهرشما بهتربوده دیگه تاتونسته این همه خوش بگذرونه مگه نه؟

بعدشم اونایی که از نظر مالی مشکلی ندارن فکروخیالشون راحت تره وراحت بابقیه بگو بخندمیکنن وواسه همسن محبوبترمیشن

ولی ادمی که مشکل داره دل ودماغ این بگو بخندارونداره

معمولا اونی که وضعش بهتره میشه محبوب ولی ورق برمیگرده منم مثل تو بودم دقیییقا ولی الان ازهزنظر یه ...

بله دقیقا... 

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
نصیحت نیست اما پس انداز نکن دنیا دو روزه از رفاه خودت برای اینده نزن امروز روز تو هستش فردا معلوم نی ...

اتفاقا من اصلا با شما موافق نیستم بنظرم هدیه دنیا کار دذستو میکنه شما اگه امروز پس انداز نکنی فردا روز بچه دار شدی کی میخواد خرج بچه تو بده جز خودتو شوهرت شما کار درستو میکنی حسرت خوردن واسه اون جاری پر فیس و افاده ته بنظرم اصلا چشمت دنبال مال بقیه نباشه هیچ وقت نا سپاس نشو اگه دلت چیزی خواست فقط از خدات بخواه خودتو هم با اون جاریت مقایسه نکن اصلا

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
اتفاقا من اصلا با شما موافق نیستم بنظرم هدیه دنیا کار دذستو میکنه شما اگه امروز پس انداز نکنی فردا ر ...

پس انداز نکنیم که نمیتونیم خونه بخریم

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

شماکاردرستی میکنی

که تاجوونی پس انداز میکنی واسه حربدخونه وبیمه برای ایندتون

سن‌میرخ بالا میخوای دهن صاحب خونه رونگاه کنی چفدمیخوتدبذاره روپول پیش چقدر رواجاره؟

یاهمش میخوای ازین محل اساس کطی کنی به یه جای دیگه؟

گرونی ووضع مملکت سخت کرده خیییلی خیلی

ولی توبفکراینده ت باش و خووه بخر ایشالله موفق میشی

فقط دست ازتلاش برندار وغصه هم نخور تاوقتی به خواسته هات رسیدی دیگه خودتو فرسوده نکنی بااین حرص وجوشا پیر نشی

بااراده وقوی سعی کن ب ارزوهات برسی 

ولی خیلی مراقب سلامتی وشادابی وروحیه ت باش

شماکاردرستی میکنی که تاجوونی پس انداز میکنی واسه حربدخونه وبیمه برای ایندتون سن‌میرخ بالا میخوای د ...

تو این مملکتی که فرداش معلوم نیست داشتن یه سقف که واسه خود اردم باشه حتی خیلی کوچیک خیلی مهمه یهوازین سال ب اون سال قیمت پیش واجاره چندبرابرمیشه

ولی اگه خونه داربشی دیگع نگران ایناگیستی

ازخونه کوچیک بایه جای معمولی شروع کن ایشالله برو جای بالاتر وبزرگنر کم‌کم ولی بخر

ولی بازم تاکیدمیکنم غصه جاریتونخور تا روح وجسمت فرسوده بشه

اتفاقا من اصلا با شما موافق نیستم بنظرم هدیه دنیا کار دذستو میکنه شما اگه امروز پس انداز نکنی فردا ر ...

اره پس انداز خیلی مهمه 

مخصوصاداشتن یه سرپناه که واسه خود ادم باشه راحت پاتو توش دراز کنی

یکی از اشناهامون همش به من میگف ماریا ول کن بابا خونه مستاجری که بهتره روپول پیشت بشین دیگه هرسال یه کوکولومیذتری روپیش درعوض تنوع داره همش تو یه خونه نیستی واین چرت وپرتا من اصلا اصلا طرز فکر اون روقبول ندارم میگف تاجوونی بایدخرج کنی حالاداری پس انداز میکنی واسه خریدخونه؟با بالارفتن قیمت خ‌نه واجاره ها

چندماه پیش بهم گفت ای کاش منم خونه مرخریدم میدونی چقدر اجاره ها گرون شده کلی گذاشتم روپول پیش کلی هم بایددرماه اجاره بدم حالاصاحب خونه هم کلی نتز کرد خدامیدونه تا سال دیگه بایدچیکار کتم 

گفتم دیدی حق با من بود 

ادم بایدبفکر اسایش ورفاه سن پیری و ایند هش باشه نه فقط خوشی وتفریح تو همین چندسال عروسی