2777
2789
عنوان

لطفا کمک فوری

361 بازدید | 22 پست

سلام لطفا کمکم کنید، چند روزه فهمیدم زن پسر داییم بهش خیانت میکنه(الان تو دوران عقدن ، پسر داییم در حد مرگ زنشو دوست داره و دختره هم در ظاهر همینطور)میخوام بدونم اگه جای من بودین با توجه به شرایطی که خواهم گفت چکار میکردین؟

خودم فکر میکنم چون هنوز نرفتن سر زندگی باید موضوع رو با کسی در میون بذارم تا هنوز دیر نشده کاری بکنن، ولی نمیدونم به کی بگم ،اگه مستقیم به پسر داییم بگم میترسم کار دست خودش بده چون آدم خیلی ضعیفیه و قبلا هم سر موضوعی مشابه دیت به خودکشی زده ، داییم مشکل قلبی داره ، زن داییم هم سرطان،  اگه بفهمن تنها عروسشون که با هزار امید و آرزو گرفتنش همچین کاری کرده میترسم خدایی نکرده طوریشون بشه ،دیروز  به خود دختره به صورت ناشناس پیام دادم و گفتم میدونم داری به شوهرت خیانت میکنی اولش انکار کرد بعدش که عکساشو با پسره براش فرستادم شروع به التماس کرد که من شوهرمو دوست دارم زندگیمو خراب نکن و از اینجور حرفا، پسر دایی احمقم میخواد خونه ای که با هزار بدبختی و قرض و قسط خریده موقع عروسی به اسم زنش بزنه(قبلا هم براش ماشین خریده ) اگه سکوت کنم تنها داراییش هم از دستش میره، حالا اینا به درک با یه ادم خائن چجوری بره زیر یه سقف، واقعا تو دوراهی بدی گیر کردم، ببخشید که طولانی شد،  لطفا یه راهی جلوی پام بذارید ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب معلومه که باید بگی.عکساشو بفرست برا پسرداییت.با همون خط بهش بگو برو زنتو جمع کن

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
از دختره مگه چی میدونبد؟

قضیش مفصله ازش با پسره عکس دارم همینطورپیامهای عاشقانه که زیر پستهای اینستاگرومشون برای هم گذاشتن خوندم، در کل مطمئنم از این موضوع چون خودشم اعتراف کرد.

همون ناشناس به پسرداییتم بگو

البته ممکنه بعدا شکایت کنن تا بفهمن طرف کی بوده که به طورناشناس گفته...همون بهتربامشاورحرف بزنی

در جوانی حق ما این مرگ تدریجی نبود،مثل یک پروانه دائم، دور غم ها سوختیم

خب معلومه که باید بگی.عکساشو بفرست برا پسرداییت.با همون خط بهش بگو برو زنتو جمع کن

میترسم بلایی سر خودش بیاره چون قبلا سر قضیه خیانت  دوست دخترش قرص خورد ، خدا رحم کرد که زنده موند

شاید قبل از این جریان نامزدی بوده؟ تازه چطور خودش اعتراف کرده؟

نه تاریخ کامنتهای عاشقانه اینستاگرام مال بعد عقدشونه، دیروز که بهش پیام دادم اول انکار کرد ولی وقتی عکسش با پسره و اسکرین شات پیامها رو براش فرستادم مجبور شد اعتراف کنه و التماس کرد به کسی نگم

از کجا میدونی این عکسا برای بعد از پسردایی شماست شاید برای قبل ازدواج با پسر  داییت بوده

خیر عکسها مربوط به بعد از عقده از این موضوع مطمئنم چون لباسی که تن دختره بودو مامان من بهش هدیه داده 😂