2777
2789
عنوان

چی میشه یعنی

173 بازدید | 6 پست

از اون روزی ک گفته دور بمونیم از هم ۳ روز گذشته  پس فردا عروسی دوستشه همسر دوستش با منم دوسته  چجوری بریم عروسی حالا ؟ نمیشه نریم  خیلی صمیمی هستیم😖😖😖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب شما دوست عروسی برو. مگه اون عروسی دوستش و به خاطر شما ترک میکنه. با خوشحالی هم برو انشالله اتفاق ...

نه !! معلومه ک دوسش دارم  نمیخوایم ک جدا بشیم  فقط چون تنش بینمون خیلی زیاد شد تصمیم گرفتیم چند روری از هم دور باشیم  بتونیم فکر کنیم 😔   ممنون از راهنماییت 

نه !! معلومه ک دوسش دارم  نمیخوایم ک جدا بشیم  فقط چون تنش بینمون خیلی زیاد شد تصمیم گرفتی ...

خب خدا را شکر. فکر کردم خدای نکرده قصد جدایی دارید 

پس حتما برو. خوشکلم کن دلش بره برات   

ولی یه حرف دوستانه بزنم هیچوقت نذار بینتون فاصله بیافته. در کنار هم باشید و تنشهاتون را رفع کنید این چند روزها ممکنه خدای نکرده به ماهها تبدیل بشه یا شوهرت عادت به این کار بکنه. زندگی غیر قابل پیش بینی هست

بهترینها را براتون آرزو میکنم دوستم

عروسی خوش بگذره

موفق باشی