سلام دوستان من خیلی معذرت میخوام اما مدفوعم کاملا قرمزه از شانستم دوبار هم ازمایش مدفوع دادم اما اون دوبار رنگش عادی بوده و نتونستن خون ببینن عایا این ک قبلا خون بوده تو ازمایش مشخص نمیشه؟؟؟باید توهمون ازمایشی ک میدی خون باشه تامشخص بشه توروخدا کمکم کنید دارم دیونه میشم لاغرشدم بی اشتهام رنگم میپره هیچ دکتر تشخیص نمیده من چمه لطفا جوابمو بدیدنکنه سرطان رودس توروخدا یه چیزی بگید
عزیزم اروم باش. رنک مدفوع فقط مربوط به مواد غذایی هست که میخوری. حتما موادی خوردی که قرمز رنگ بوده. اگر خدایی نکرده اون بیماری که میگی باشه اون مداوم هست و شما میگی دوبار ازمایش دادی و مساله ای نبوده. و همچنین شما موقع دستشویی رفتن هم خون رو واضح میبینی اگر اون بیماری باشه. دل درد شدیدو یبوست های طولانی موارد حاد علایم بیماری هستش مگه الکیه با یه رنگ مدفوع قرمز مریضی داشته باشی. بد به دلت راه نده هیچچچچی نیست
عزيزي خداى نكرده اگه اون مريضى باشه شما علايم ديگه هم خواهى داشت و اصلا ربطى نداره كه گفته شه چون مدفوع قرمزه اين بيمارى رو دارى دور از جون! حتى بعضيها با خون مخفى در مدفوع اين بيمارى رو دارن پس اگه مشكوك باشه حتما ازتون ازمايش گرفته ميشه . كلونوسكوپى يا ازمايش خون!