2777
2789
عنوان

جن....روح....شبح....👻👻👻👿😈👹

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 282 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خیلی خطرناکه فقط ی خوبی داره ذهن خون میشی بقیه اش عذابه

اگه بدون استاد باشه غیر از دیدنشون ممکنه تسخیر هم بشی پس دورشو خط بکش 

بگو ببینم نماز و قران میخونی ؟؟؟؟

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 
نماز ن فقط ماه رمضون قران بله

ببین یکی تعریف میکرد که یه اقا پسری با ترک گناه و نماز اول وقت و تکرار سوره های قران به قدرت ذهن خوانی رسیده بود ذهن طرفو فکراشو میخوند

ببین یکی تعریف میکرد که یه اقا پسری با ترک گناه و نماز اول وقت و تکرار سوره های قران به قدرت ذهن خوا ...

اوهوم ب ریاضت رسیده ببین اطراف من ی بنده خدای میگف فلانی ترک گناه کرده و چاکراش فعال شده بیشتر از ۱۰ساله ک گناهاشو ترک کرده و حتی خانومشو طلاق داده و با هیچ زنی در ارتباط نی تا تونسته ب این عرفان برسه

اوهوم ب ریاضت رسیده ببین اطراف من ی بنده خدای میگف فلانی ترک گناه کرده و چاکراش فعال شده بیشتر از ۱۰ ...

وای زن بیچارشو چرا طلاق داده؟!

😂😂😂😂بازم بگو ببین این جنا چی میخوان از ما اخرش که چی ؟؟؟؟چه مردم آزار تشریف دارن خب بابا تو دستش ...

تاریخ عضویتت تاریخ تولد منه تازه سال عضویتت هم رقم دهگانش عوض شه سال تولدم هست

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ببین یکی تعریف میکرد که یه اقا پسری با ترک گناه و نماز اول وقت و تکرار سوره های قران به قدرت ذهن خوا ...

ذهن خوانی گناه هست هیچ آدمی دوس نداره دیگری بدونه چی تو سرش میگذره ورود به حریم خصوصی هست بعدشم کدوم از بزرگای دین ما همسر طلاق دادن که بخدا برسن قدرت ایشون مطمئن باش صحیح نیس نمیگم نداره ولی از راه خدایی نیس احتمالا صوفی هستن ایشون

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ذهن خوانی گناه هست هیچ آدمی دوس نداره دیگری بدونه چی تو سرش میگذره ورود به حریم خصوصی هست بعدشم کدوم ...

ایت الله بهجت و بعضی بزرگان ما این قدرت رو داشتن

با بالا رفتن ایمان و تقوا کم کم قدرتها و موهبتهایی به انسان پله پله اعطا میشه اینم یکیشه 

اگه اینجوری بود پس چشم برزخی هم الکیه چون طرفو ممکنه به شکل حیوان خاصی ببینن

اینم جزو حریم خصوصی هست

ایت الله بهجت و بعضی بزرگان ما این قدرت رو داشتن با بالا رفتن ایمان و تقوا کم کم قدرتها و موهبتهایی ...

دوست عزیز خدایی که پوشاننده عیبهاست به نظرت اجازه همچین چیزی رو از راه حلال به کسی میده بعدشم مگه ما دیدیم که اونا چی میدیدن چی نمی دیدن شاید کاربریم قطع شه ولی ازین دولت هیچ بعید نیس بعضیها رو قدیس جلوه بده یه جاهایی هم سوتی داده مثلا میگن بهجت تنها کسی هس که حضرت زهرا رو دیده بعد میان میگن فلانی یه بنده خدای دیگه حضرت زهرا میرفته خونش میومده الان کدوم حرف و قبول کنیم؟؟؟

راستی استارتر عزیز سایه تو تاپیکت پست گذاشته عکس پروفایلش یا علی سبز هست آخر پستاشم می نویسه یا علی خیلی خیلی از نظر ماورا اطلاعات عالی ای داره آدم نمیتونه اسرار زندگی مردم رو فاش کنه ولی چیزی میگه قبول کن و اینکه منم سایت دایی ابراهیم رفتم قدیما اینجا زیاد حرفشو میزدن به نظر منم آدم علیه السلامی نیس چون شماره کارت گذاشته آدم نمیتونه بهش اعتماد کنه یعنی خیلی پولکی هست.به نظرت آدمی که کاملا درست باشه و صادق و با نیت خیر انقدر دنبال پول هست؟؟