2777
2789
عنوان

جن....روح....شبح....👻👻👻👿😈👹

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 282 پست
عزیزم حوصله تایپ کردن نداشتم اگه تو از کسی شنیدی و یا جایی خوندی من نزدیک ۱۵ ساله باهاشون ارتباط دار ...

معلوم نیس اونایی که باهاشون ارتباط داری از کدوم دسته هستن انقدر گروه و طایفه و انواع مختلف دارند که نمیشه از یه دسته شون تعمیم جز به کل داد 

شاید موکل سحر و جادو و طلسم باشن

شاید پری یا عفریت باشن

شاید همزادت هست 

شاید اصلا جن نیستن موجودات ماورایی دیگه هستن!!!

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیترسی واقعا؟؟؟ چه شکلی ان؟ قد هیکل قیافه صورت رنگ؟؟؟؟؟

چرا ترس میاد اما من کنترل کردم اونا از خداشونه ک من بترسم یعنی کل ادما ازشون بترسن اما هرچی قوی تر و نترس تر باشی بیشتر حرصشون درمیاد مثلا من یبارر خواب دیدم توی ی دشت سرگردونم ک دو طرفش کوهه از این کوه ب اون کوه فرار میکردم و ی نفر دنبالم بود ک سیاه بود مدل خفاش مثلا اما خیلی گنده تر همه جا تاریک بود و ابری هوا بود هی من داد میزدم من شیعه ی علیم من همش میگفتم بلند داد زد انقد نگو اخرش میبریمت

نمیترسی واقعا؟؟؟ چه شکلی ان؟ قد هیکل قیافه صورت رنگ؟؟؟؟؟

یا یبار از قسمت حموم دیدم ی جن سفید پوش ک چهره اش نا مشخصه ن ادم ن بز مابین اینا و چهار انگشت پا مدل سم اما سم نبود ک ی شال بلند سفید روشه رو اسب سفید از حموم اومد تا در حیاط خونه ی مامانم اینا رف و فقط ب من نیگا میکرد شبیه اون تو نت دیدم

یا یبار از قسمت حموم دیدم ی جن سفید پوش ک چهره اش نا مشخصه ن ادم ن بز مابین اینا و چهار انگشت پا مدل ...

چه ترسناک

موقعیت خونه ی دوستم اینا جوریه ک شش ماه تابستون توی باغ بیرون از شهر زندگی میکنن و شش ماه زمستون رو توی شهر،انقد اتفاقات عجیب اونجا میفته حد نداره مثلا اوایل ازدواج خواهرش بوده همه داشتن ناهار میخوردن و کسی توی اشپزخونه نبوده و سبد و ابکش از اینور ب اونور اشپزخونه پرتاب میشه داماده میگ کیه؟؟؟؟اینام هیچی،نمیگن میره میبینه چیزی نی داد میزنه فرار میکنه بیرون بعد بهش میگن ک اینجا خونشون جن داره.،،،،یا اینک یبار اینا باغ بودن خانواده ی دوستم ی بنده خدا رو میفرستن تو همین خونه میگن بهش برو لامپارو باز کن بیار برامون اینم با موتور میره میگ چهارپایه چوبی رو میزاره زیر پاش میره روش یهو یکی انگار از زیر پاش میکشه بیرون اینم داد میزنه لامپ و موتور و همه چیو ول میکنه فقط فرار میکنه،،،،،یا دوستم میخواست بره حموم میگف دیدم ی نقطه سیاه کف حمومه ک ب مروز هی بزرگ میشه و ازش سر وصدا میاد و صدای شیشه حموم هی بلند میشه و میگف انگار عروسی بوده و هی زمین لرزه اینم سریع درو میبنده و از خونه فرا میکنه،،،،یا دوستم میگ ناهار خچردم رفتم او اتاقم ک دراز بکشم میگ همه ی اتاق باشم اذیتم میکنن الا ی قسمت همون قسمت دارز کشیدم یهو دیدم داداشم و ابجیم اومدن تو درصورتی ک اصلا خونمون نبودن فقط مامانم بود دیدم چهرشون ی جوریه فهمیدم کین یهو شروع کردن ب زدنم اینم داد میزنه اونام بیشتر میزننش و صداشو مردونه میکنن بازم داد میزنع صداشو قطع میکنن باز داد میزنه دگ کلا صداش قط میشه هرچی میگف ذکرو سوره بلد بوده میگ اما بی فایده بوده تا اینکه میگ من شیعه ی علیم(اینو من بهش قبلا گفته بودم بگو اگ یبار اذیتت کردن با من طرفن و فقط یا علی تو بگو)تا اینو میگ همه جیغ میزنن و همهمه میشه تعدادشون زیاد بوده یهو میگ زمین میلرزه و سقف خونمون میره کنار و اینام فرار میکنن،،،اینا رو ی روز بعدازظهر درحالی ک گریه میکرد بهم میگفت.،،،و کلی ماجراهای عجیب دگ

@تپش     اون جنگیری پسر جوون رو دیدین یا جنگیری اون دختر اذربایجانی یا انه لیزو؟؟؟ فیلم ...

فیلم آنابلو آره ولی جنگیری پسر جوون و بقیه رو نه از کجا دان کنن؟ وویی یبار ی کوچولو از مستند جن گیری از تی وی پخش شد شانسم آخرش بود جقدر وحشتناک بود

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

سایت نمیدونم چشه

اگه نبودم لایکم کن میام امروز خیلی خسته شدم بردم بخوابم 

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
فیلم آنابلو آره ولی جنگیری پسر جوون و بقیه رو نه از کجا دان کنن؟ وویی یبار ی کوچولو از مستند جن گیری ...

تو گوگل بزن میاد

موقعیت خونه ی دوستم اینا جوریه ک شش ماه تابستون توی باغ بیرون از شهر زندگی میکنن و شش ماه زمستون رو ...

اوه😮😮😮🤐