2777
2789
عنوان

جن....روح....شبح....👻👻👻👿😈👹

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 282 پست
چی بگم هرکسی یه اعتقادی داره بهرحال

خدایی دوس داری کسی سر از فکر و کارات در بیاره؟؟؟

نمیگم فکرت منفیه کلی میگم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
منم از این تزای روشنفکری و های کلاس بودن زیاد داشتم و اینچیزارو خرافه میدونستم البته زمانی که همسن ش ...

مطمینم شما خیلی کم سنی که به این چیزا معتقدی منم برات دعا میکنم دعا میکنم خدا بهت نشون بده :یدالله فوق ایدیهم  

وقتی خدا هست هیچ نیروی سیاهی وجود نداره خودش ما رو افریده خودشم هرجا صداش کنیم از رگ گردن بهمون نزدیکتره از چی بترسم 

گر نگهدار من ان است که من میدانم 

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خدایی دوس داری کسی سر از فکر و کارات در بیاره؟؟؟ نمیگم فکرت منفیه کلی میگم

اونا اخه هرکسی نیستن چه بدونن چه ندونن براشون فرقی نداره مثل ادمای عادی نیستن چیزی بدونن بکنن تو بوقو کرنا یا براشون مهم باشه و انقدر روش فکر کننو ابروی طرف پیششون بره اونا یچیزی هم بدونن رد میشن اخه هدفشون اینچسزا نیس اینچیزا براشون پوچو بی ارزشه سریع رد میشن مثل ائمه که الان میدونن دقیقا ماها چکاره ایم ولی خب اونا پایین ترن چن درجه الان شما پیش دعانویسم بری از طریق جن کافر حتی کل گذشتتو میذاره کف دستت

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 
مطمینم شما خیلی کم سنی که به این چیزا معتقدی منم برات دعا میکنم دعا میکنم خدا بهت نشون بده ...

نه دختر خوب من هم ۳۶ سالمه هم مدرکم کارشناسی ولی ده سال دچار این چیزها بودم بدبختم کرده بودن 

براهمین معتقدم 

فعلا ماسونها و شیطان پرستا از طریق هالیوود و پروژه ی کنترل ذهن و جادوی سیاه بر دنیا حکومت میکنن اینهمه یاس و ناامیدی و افسردگی و نفرین برا ملتهای دیگه ومشکلات روحی بین مردم ما طبیعی نیس ایران بیشتر از همه جا تحت این نیروهای منفی هست 

درسته خیر بر شر پیروزه و عاقبت روشنایی بر تاریکی علبه میکنه ولی فعلا جریان و روال اینجوری هست دلیلشم خود مردم دنیان با گناه و فساد راه اونا و نفوذشون باز میشه 

اگرم به جادو معتقد نیسی بهتره معنی و تفسیر سوره فلق و ناس رو بخونی همینطور ایات صد تا ۱۲۰ بقره رو

مطمینم شما خیلی کم سنی که به این چیزا معتقدی منم برات دعا میکنم دعا میکنم خدا بهت نشون بده ...

سوره فلق اونجا که میگه پناه میبرم از شر زنان جادوگر هنگامیکه در گره ها میدمن گره همون جادو هست امیدوارم لائیک نباشی حداقل 

نه دختر خوب من هم ۳۶ سالمه هم مدرکم کارشناسی ولی ده سال دچار این چیزها بودم بدبختم کرده بودن  ...

خیلی حرفا برات دارم بزنم اما میبینم ذهنت رو کاملا با چیزایی پر کردی که تا خودت نخواهی پاک نمیشن فقط دعا میکنم از ته دل برای ارامشت دعا میکنم امیدوارم یه روز پروردگارت رو واقعا بشناسی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خیلی حرفا برات دارم بزنم اما میبینم ذهنت رو کاملا با چیزایی پر کردی که تا خودت نخواهی پاک نمیشن فقط ...

درخواست دوستی میدم خیلی حرفارو نمیتونم بزنم اینجا بعد خواستی لعو دوستی بزن

عزیزم من یه سری سوال دارم .سرچ کردم تاپیک شما اومد بالا میشه منو راهنمایی کنید لطفا؟

به ایدی تلگرامم پیام بده عزیز

Pansyyy@