2777
2789
عنوان

جن....روح....شبح....👻👻👻👿😈👹

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 282 پست
دوست عزیز خدایی که پوشاننده عیبهاست به نظرت اجازه همچین چیزی رو از راه حلال به کسی میده بعدشم مگه ما ...

نه خب عزیز من بحث چشم برزخی یا چشم بصیرت که به چشم دل هم مشهوره مبحثی هست که از قدیم میون سالکان عرفان رواج داشته  واسه زمان بهجت یا سی چهل سال پیش نیس 

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله برای هرکاری چون اونجا میگن شیاطین زیاده بگو ک برن

دقیقا همینه واسه هرکاری خوبه که گفته بشه

لباس دراوردن ...غذا خوردن...بیرون رفتن ....خوابیدن حتی

هرکاری...

راستی استارتر عزیز سایه تو تاپیکت پست گذاشته عکس پروفایلش یا علی سبز هست آخر پستاشم می نویسه یا علی ...

ببین دایی ابراهیم رو من چن ساله میشناسم و کل سایتشو زیرو رو کردم 

ایشون فقط قران درمانی میکنه ینی از طریق رقیه شرعیه و ایات قران و بقره و نماز درمان میکنه 

درمورد دستمزدشم اگه از طریق نمازو بقره که دستورشو گذاشته جواب بگیری فقط میگه فاتحه برا پدرم بخونین مثلا ....اگر از بقیه دستوراتش میگه وقتی جواب گرفتین بعد اینکه مشکلتون حل شد هرچقدر که خواستین بریزین به کارتم هرچقدر راضی هستین اصلا مبلغ مشخص نمیکنه بعد به نظرت

کسی که سی ساله رفته زحمت کشیده شبو روز تو علوم غریبه تلاش کرده به راحتی بیاد مفتو رایگان اطلاعات در اختیار ما بذاره و هیچ دستمزدی نگیره

صبح تا شب بنده خدا پا کامپیوتر نشسته هرروز جواب هزار نفرو میده و راهنمایی میکنه تا از نیروهای منفی نجات پیدا کنن نباید هیچ چشم داشتی داشته باشه 

خب اینا نباید هیچ پولی بگیرن پس زندگیشون تو این گرونی چطوری باید بگذره 

بهرحال من دایی ابراهیمو خیلی قبول دارم ادم هست که باجادوی سپید کار میکنه نه جادوی سیاه 

اتفاقا یه خانمی هستن تو همین سایت  موکل رحمانی دارند ایشونو خیلی قبولش دارند 

نه خب عزیز من بحث چشم برزخی یا چشم بصیرت که به چشم دل هم مشهوره مبحثی هست که از قدیم میون سالکان عرف ...

بله درسته من جسته گریخته مطالعه دارم تو فازش نیستم ولی چیزی که عقلم میگه رو میگم که خدا ستار العیوب هست خیلی وقتا چیزایی تو ذهنمان میگرده که واقعا دوس نداریم کسی بدونه من هنوزم میگم ذهن خوانی قدرت سیاه هست 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
😐😐😐

من که همه کارایی که گفتی نکنید رو کردم تا حالام جن ندیدم 😂تو هم برعکس چیزایی که فکر میکنی عمل کن  جنها عاشقت میشن خوشبخت میشی 😂😂😂 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
ببین دایی ابراهیم رو من چن ساله میشناسم و کل سایتشو زیرو رو کردم  ایشون فقط قران درمانی میکنه ...

ممنونم دوست عزیز.استدلالتون درسته 

اگه واقعا اینجوریه موفق باشن و حق یارشون باشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بله درسته من جسته گریخته مطالعه دارم تو فازش نیستم ولی چیزی که عقلم میگه رو میگم که خدا ستار العیوب ...

چی بگم هرکسی یه اعتقادی داره بهرحال

من که همه کارایی که گفتی نکنید رو کردم تا حالام جن ندیدم 😂تو هم برعکس چیزایی که فکر میکنی عمل کن &n ...

از تمسخر بقیه چی نصیبتون میشه 

من هیچ علاقه ای ندارم جن عاشقم بشه 

ولی اگه تو مجردی و تا حالا ازدواج نکردی بدون یکیش حتما عاشقته

از تمسخر بقیه چی نصیبتون میشه  من هیچ علاقه ای ندارم جن عاشقم بشه  ولی اگه تو مجردی و تا ...

نه ازدواج کردم بچه ام دارم اما شما رو مسخره نمیکنم به نظرم اشاعه عقاید پوچ مسخره است توی قرن بیست ویک جای فکر به خرافات بیهدف و بی ارزش وقتت رو صرف پیشرفت کن جن توالت جیه عزیزمن جن حموم که از. ادرار بدش میاد کجاست اینا عقاید زمان مادربزرگاست نه خانمای باسواد 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
نه ازدواج کردم بچه ام دارم اما شما رو مسخره نمیکنم به نظرم اشاعه عقاید پوچ مسخره است توی قرن بیست وی ...

منم از این تزای روشنفکری و های کلاس بودن زیاد داشتم و اینچیزارو خرافه میدونستم البته زمانی که همسن شما بودم وقتی با پوستو خونم لمس کردم اتفاقات متعدد رو بهش معتقد شدم چه بخوای چه نخوای فعلا بخاطر گناه فراوان نیروی سیاه بردنیا حکومت میکنه و منو و شمام از این نیروهای منفی درامان نیستیم نمیخوام دعا کنم گرفتارش بشید تا معتقد بشین فقط میگم انقدر به بلوغ فکری برسین که راحت یچیزی رو رد و تمسخر نکنین