2777
2789
عنوان

جن....روح....شبح....👻👻👻👿😈👹

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 282 پست

ب جنا رو ندی فقط پرو میشن اصلا ترس ندارن ی موجودن دگ.من قبلا همیشه یخورده گوشت رو استخون نگه میذاشتم تو دلم میگفتم برا شما اجنه بخورین😄😄البته اونا با بو کشیدن سیر میشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاری ب درستی و اشتباه بودن حرفاتون ندارم فقط دلیل اینکه مجسمه نذارید تو خونه اینه ک نمادی از بت هستن ...

هرچیزی که در مذهب منع شده مطمئنا یه دلیل ماورایی هم داره وچون توجیه اش برا مردم کمی سخته اونجوری گفته شده 

مثل اینکه شب نذارین ظرف کثیف بمونه 

گفتن که به دلیل میکروبو مریضی و اینحرفا

ولی دلیل ماورایی داره

یا مثلا اسفند خوبه و فضا رو میگن ضد عفونی میکنه اینا درست ولی دلیل ماوراییش خیلی محکم ترو جالب تره

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 
هرچیزی که در مذهب منع شده مطمئنا یه دلیل ماورایی هم داره وچون توجیه اش برا مردم کمی سخته اونجوری گفت ...

اتفاقا میگفتن شب نذارید ظرف کثیف بمونه چون شیطون میاد اونجا 

اما دلیلش نظافت و اینا بود 

ب جنا رو ندی فقط پرو میشن اصلا ترس ندارن ی موجودن دگ.من قبلا همیشه یخورده گوشت رو استخون نگه میذاشتم ...

خخخ

اتفاقا میگن یکم گوشت بذارین بمونه تا کمتر اذیت کنن

البته بر میگرده به جنهای ساکن خونه که اذیت کن باشن 

یا بی آزار!!!!

خخخ اتفاقا میگن یکم گوشت بذارین بمونه تا کمتر اذیت کنن البته بر میگرده به جنهای ساکن خونه که اذیت ...

اسی چرابامن اینکارو میکنی؟؟ من سه تا مجسمه ی پرنسس خوشگل تواتاقم دارم, ینی هرسه تارو بندازم دوووووووور؟ 😫😫😫

اتفاقا میگفتن شب نذارید ظرف کثیف بمونه چون شیطون میاد اونجا  اما دلیلش نظافت و اینا بود

اره اون زمان مردم درکی از میکروب و باکتری نداشتن ک میگفتن شیطون منظورشون همون الودگیهاس مث اینک میگن اب بالاسرتون شب نزارین شیطون میاد‌،،،،دلیلش اینه ک دی اکسید کربنی ک از طریق بازدم خارج میشه از بدن جذب اب میشه و ب اصطلاح سمی میشه نخوردنش بهتره همه چیز ب اجنه بنده خدا ربطی نداره ک

من عاشق فیلم جن و جنگیرم فیلم جن گیر رو ۱۳سالگی فک کنم دیدم

نه من میترسم 

این فیلما اکثرا چنتا جن تسخیر شده هم دارن بخاطر اون وسایل کهنه و عروسکو این چیزایی که استفاده میکنن

وحتی شنیدم کارگردان و بازیگراش بعضا مشکل ماورایی دارن اینارو به بیننده هم منتقل میکنن اگه خیلی بترسه

من جرات ندارم ببینم

🤕🤕🤕🤕🤕

تا صفحه ۳ بیشتر نخوندم فقط خواستم بگم استارتر تموم حرفات اشتباهه در مورد همه چیزایی که گفتی در مورد حموم دستشویی و....کی گفته که تو هر متر مربع یه جن هست؟

جایی که قران باشه هیچ جن کافری اجازه ورود نداره

اره اون زمان مردم درکی از میکروب و باکتری نداشتن ک میگفتن شیطون منظورشون همون الودگیهاس مث اینک میگن ...

ببین عزیزم اجنه خیلی بیشتر از اینکه ما فکرشو بکنیم در زندگی ما نقش دارند 

و دوروبرمون هستند

منتها با دوری از گناه و یاد خدا و انسان خوب بودن

نقششون خیلی کمرنگ میشه در زندگیامون

ولی گاهی خودمون با کارهامون راهو براشون باز میکنیم

ظرف کثیفم اگه اجنه ساکن کافر باشن

میرن سراغش بقول دوستمون بو میکشن 

نفسشون خوب نیس

بی برکتی و بی رزقی میاره 

⚘⚘⚘

تا صفحه ۳ بیشتر نخوندم فقط خواستم بگم استارتر تموم حرفات اشتباهه در مورد همه چیزایی که گفتی در مورد ...

منم با قسمت جنی ک توالته قبول نداشتم چون با ادامه ی حرفای دگ ک بسم الله بگی مخالفم حرمت بسم الله شکسته میشه تو مکان نجاست بگی