2777
2789
عنوان

جن....روح....شبح....👻👻👻👿😈👹

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 282 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شنیدم دم غروب زن نره حموم یا موقعه اذان مغرب چون جنا منتظرن بره تا برن تو جلدشون😐یکی از فامیلام ...

اره خطرناکه مگر با خوندن ایت الکرسی که محافظ نورانی هست دوربدن

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

دایی ابراهیم؟؟؟؟  این مرده تو سایتش سه تا شماره کارت گذاشته تا پول مردمو بخوره 

تو دهن ملت انداخته که جن عاشقتون میشه و اسمشو گذاشته جن عاشق  از کتاب های دعانویسی چندتا مطلب برمیداره مینویسه تو سایتش تا بقیه فکرکنن آدم درستکاری هست 

چرا به این ها اعتماد میکنی و حرفهای خنده دارشو به اشتراک میذاری 

موکل توالت چیه؟ این جور آدم ها آبروی پیغمبر رو هم میبرن 😑😑😑😑😑😑😑

اینهارو نشر نده عزیزم تو توالت خودتونو با آب گرم نشورین چیه ؟؟؟ 

اینها همش خرافاته 

یاعلی 

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

منم شنیدم دم غروب زن نره حموم یا موقعه اذان مغرب چون جنا منتظرن بره تا برن تو جلدشون😐یکی از فامیلام ...

حتی واسه نزدیکی هم سفارش شده بسم الله گفته بشه چون الان یطوری شده گناه زیاد شده اجنه تو زندگیا زیاد شدن حالا بصورت جن عاشق ...عارض ...تابعه هرچی

بعد موقع رابطه زنو شوهر میان وامیستن نگاه میکنن و جن عاشق باشه حسادتم میکنه و رابطرو بهم میزنه بعضیا وسط رابطه دعواشون میشه سرچیزای الکی براهمین میگن بسم الله گفته بشه یا روزهای خاصی نباید برا بچه دارشدن اقدام کرد چون اینها در نطفه شریک میشن عالم ماورا خیلی پیچیدس و راز آلود🙄🙄🙄😐😐😐

خیلی موجودات گاگول و احمقی هستن من به هر دری زدم که بیان پیشم با هام ارتباط برقرار کنند ولی نیومدن ...

من نمیدونم چرا حس میکنم پسری

🤣🤣🤣 بسم الله یادت نره

عزیزم من خودم تجربه ی رویاروی با اجنه رو دارم. بسم الله که همیشه میگم تو هر شرایط. خودم به شخصه نمیتونم قبول کنم کخ تو حمام و توالت پاتوقشونه. اما جالب اینجاست که خودم شخصا بین خواب و بیداری دیدم که تو حمام هیتن و بارها منو تهدید میکردن. و حتی یبار خواب دیدم وردی شهرسون از حمام بوده. کلا من یع زمانی با اونها انگار زندگی کردم. و جالبتر اینکه اون موقع نمیترسیدم اما الان واقعا ترس دارم. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
عزیزم من خودم تجربه ی رویاروی با اجنه رو دارم. بسم الله که همیشه میگم تو هر شرایط. خودم به شخصه نمیت ...

ورودی شهرشون؟؟؟؟

ورودی شهرشون؟؟؟؟

داستانش طولانیه و غیر قابل باور. پس دنباله اشو نگیر 😉

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
عزیزم من خودم تجربه ی رویاروی با اجنه رو دارم. بسم الله که همیشه میگم تو هر شرایط. خودم به شخصه نمیت ...

نه اینکه پاتوقشون باشه ولی توحمام و دسشویی هم هستن وچون برهنه میشن ادما امکان اسیب بیشتر میشه 

و بنابر گفته یه استادی خانما خیلی راحت تر جن وارد بدنشون میشه تا مردها

نه اینکه پاتوقشون باشه ولی توحمام و دسشویی هم هستن وچون برهنه میشن ادما امکان اسیب بیشتر میشه  ...

بهرحال تا ما وارد حریم خصوصی اونها نشیم .و به حریمشو تجاوز نکنیم اونها با ما کاری ندارن. 

بهرحال تا ما وارد حریم خصوصی اونها نشیم .و به حریمشو تجاوز نکنیم اونها با ما کاری ندارن. 

نه اینجوریام نیس خیلی وقتا اونا وارد حریم ما میشن 

با گناه کردن راه ورودشون باز میشه 

با طلسمو جادو راهشون باز میشه

با ناپرهیزی مثل ابجوشو تنها گذاشتن تازه عروسو زائو راهشون باز میشه و خیلی مسائل دیگه که مفصله

نه اینجوریام نیس خیلی وقتا اونا وارد حریم ما میشن  با گناه کردن راه ورودشون باز میشه  با ...

حوب خودت داری جواب خودتو میدی. وقتی با دعا و جادو پاشون به حریم ما باز میشه در اصل این ماییم که اونها رو به حریم خودمون فرا خوندیم. وگرنه اونها کاری با ما ندارن

همیشه هرکاری میخواین بکنین بسم الله بگین 

سوره جن و بقره دورشون میکنه 

نماز اول وقت انرژیتونو زیاد میکنه اونام دور میشن کم کم

سوره ی نور و ایه ی نور بخونی به غذا شوهرو اهل خونه بخورن از زنا و خیانت زندگی مصون میشه 

یه مهمون سمج اومده نمیره تو کفشش نمک بریزین زود میره 

میخواین رزقو روزیتون زیاد بشه هرشب واقعه بخونین 

از سرکه و قلیاب هیچ وقت هیچ وقت برای باطل السحر استفاده نکنین

چون باعث میشه موکل شیطانی سحرو جادو راحت تر تو بدنتون نفوذ کنه اینا ترفندای دعانویسای شیطانیه که با جادو ی سیاه کار میکنن

برای نرم کردن دل شوهرتون هیچ وقت پیش دعانویس نرین سنگینی میاد تو زندگیتون بجاش از آیات محبت استفاده کنین

اینم توصیه های ماورایی دیگه😋☺☺☺☺☺☺