2777
2789
عنوان

نگران بچمم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 29 پست
خیلی تو فکرشم دارم دیوونه میشم

نگران نباشین ولی یواشکی ببرینش یه کلینیک کودکان

یا حتی با بهداشت محلتون صحبت کنید خودشون مشاور دارن یا بهتون معرفی میکنن

فک کنم پسرتون اضطراب و استرس داره

از شما جدا نبوده؟

❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب شوهرت نگو ولی ببرش روان شناس کودک .

بچه اشنای ما باباش میرفت سرکار یک دم زار میزد ک بابا نمیاد ... ساکتم نمیشد طوری ک باباعه کار ول میکرد و میرفت خونه ...

اخر بردنش ی روان شناس خوب تو تهران ...  روان شناسه  ب پدر گفت فقط دوای درد شما بای بای کردن با بچه اتونه ...همون شد .. داشت میرفت دست تکون میداد میگفت بای بای بابایی برمیگردم زود پیشت ...دیگ گریه نمیکرد

هر چ سریعتر ببرش ... چون اگر اختلال روحی یا .. خدایی نکرده داشته با گذشت زمان بدتر میشه 

شبا روی سرش قرآن بزار .هرروز سوره ناس وفلق بخون. وی مدت سوره جن .واینکه ی کم بهش گرمی بده ببین طبع بدنش چیه .اصلاح مزاج و تغذیه کن.ترس و فسردگی و...ازسردیه.وشبا گلاب بهپیشونش بزن

چه دکتری ببرم روان سناس یا روان پزشک یا مشاوره کودک

اول برو مشاور کودک

اگه مشهدباشی از مشاورهای حرم کمک بگیر

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.