2821
2789

باید هر کدوم رو جدا بکاری 

گلدون رو برعکس کن چند تا ضربه بزن پشتش تا خاک از گلدون جدا شه بعد هر قلمه رو با خاک و ریشه آروم جدا کن توی گلدون بزرگتر بکار البته توی زمین باشه عالیه

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا چت بود اینقد نارنج کاشتی ی دونه لااقل پرتقال میکاشتی 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

خوشگلن آفرین که به این خوبی نگهشون داشتی دلم باز شد دیدمشون ولی اگر میخوای خراب نشه ببر گلفروشی بده برات گلدونش و عوض کنن و جداشون کنن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اولا گلدونش باید خیلی بزرگ باشه 

اگه زمین بکاری که عالی میشه 

بعدشم باید هرکدوم یا دوتااز گیاه رو  باهم تو یه گلدون بکاری

گلدونم برعکس کن تکون بده میان بیرون 

ولی حتما یکم بزرگ تر شد باید تو گلدون خیلی بزرگ بکاری چون فک نکنم تو این گلدونا بتونه رشد کنه