2777
2789
شما وکیل هستین یه سوالی تو خصوصی بپرسم میشه؟؟؟؟

ن عزیزم من  وکیل نیستم رشته حقوق  رو خوندم و  عین مشکل استارتر رو داشتم دوندگی هاشو انجام دادم 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کارشناس حقوقم اما بازم فکر میکنم نشه ثابت کرد روانشناس بالینی گفت تا اخر عمر باید دارو بخوره هم ...

اگ همسرت افسردگی شدید داره واین افسردگی و مصرف قرص روی روابط جنسی تاثیر داره میتونی ثابت کنی

اگه دادگاه بدوی رای طلاقو صادر کرده باشه بعد مهلت اعتراض هم تموم بشه و زوج اعتراض نکنه بعددش چی میشه ؟؟؟مرحله ی بعدی چیه ؟؟؟کی طلاق اجرا میشه؟؟؟ثبت میشه؟؟؟

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
پس اگه قرار باشه با دارو هرچيزي اوكي شه پس چرا همين شرطايي واسه فسخ نكاح گذاشتن واقعا كه اينجا پدره ...

متاسفانه تو قانون ایران   مرزهای مشخصی برای جنون  وجود نداره.    ما کلی بیماری های روحی و روانی داریم ک    مصادیق جنون هستند اما چون    مرز مشخص تو قانون  تشخیص مرجع قضایی هست  احراز نمیشه  در 99 درصد  موارد.  مثلا افسردگی های  شدید  فصلی.. 

اره دختر حاله منم شوهرش ناتوان جنسی شدید داشت اما احر قاضی قبول نکرد

فقط میتونم بهتون   پیشنهاد بدم و روش فکر کنید.   شما با یک بیماری بسا بدتر از بیماری جسمی رو برو هستید.  خیلی  دشوار هست    زندگی با این بیماران.  و با هر تنشی  علائم بیشتر خواهد  شد ناتوانی  جنسی هم  بیشترش مربدط ب  بیماری روحی ایشونه!  افسردگی تو اقایون خیلی سخت تر از بانوان درمان میشه و گاهی ب شوک مغزی هم  خواهد رسید متاسفانه.  هر تنش منظورم اینکه ممکنه شخص خوب بشه اما با بچه دار شدن شما بیماری بر میگرده و تا اخر عمر باید دارو مصرف کنه...   و وقتی شما ب خودت میای ک   متاسفانه ب دلیل  هم خونه بودن با اون شخص شماهم یک افسرده میشی.....  فرصت زندگی دوباره از خودت  نگیر

میدونم حرفاتون درسته تصمیم واسه من خیلی سخته

متوجه ام   با دکتر مشورت کنید...

من  خیلی تلاش کردم اما  اون نمیخاست یا خاب بود یا  در حال گریه  یا در حال ترس از اینده.      اخر  اخر ها   انگار داشتم  بزرگش میکردم و  ب درجع ای رسیده بود ک   منو میزد .    باید بهش   همه چیزو بگی تا انجام بده وگرنه همیشه خستس   حتی حوصله حرف زدن هم نداره.   وای  برگشت  ب  اون  شرایط   برای من مث کابوسه.  خدا کمکتون کنه