2777
2789
عنوان

بچه ها گندزدم😶😭

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 57 پست
اره میگه زشت بود گریه کردی😶

آخی.حالا واقعا زشت بودن؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اگر تشریفتو ببری بیرون خوشحال میشم

زدی تو خال.😄😄😄 

برادرها وسط بحث هورمونهای بارداری چیکار دارن الان!؟واسم سواله🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی.حالا واقعا زشت بودن؟

هنوز ندیدم که😶مادربزرگم گفت پس فردا بیاببین اگر دوس نداشتی میفروشم به یکیدیگه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
زدی تو خال.😄😄😄  برادرها وسط بحث هورمونهای بارداری چیکار دارن الان!؟واسم سواله🤔

فضولن😶

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هنوز ندیدم که😶مادربزرگم گفت پس فردا بیاببین اگر دوس نداشتی میفروشم به یکیدیگه 

بااین وضعیتی که پیش اومد اگه بگی خوشم نیومد شاید ناراحت بشن😟😞

فضولن😶

میخوان کسب تجربه کنن😁

نه تایپ می کنم‌ چون‌زیاد بوده ونخوندم

بهترین جوابو استارتر بهت داد 

چه بهتر

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
فضولن😶

ولی ناموسا عصبانی میشید گریه میکنید؟ خوشبحالتون

پس من چرا وحشی بازی درمیارم؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
ولی ناموسا عصبانی میشید گریه میکنید؟ خوشبحالتون پس من چرا وحشی بازی درمیارم؟

خوش به حالت من کلا عصبی بشم فقط گریه میکنم😐

خوش به حالت من کلا عصبی بشم فقط گریه میکنم😐

الان درین مورد تاپیک زدم

نه کار تو درسته

دلم برا شوهرت میسوزه

منم دلم برای زن تو میسوزه