2777
2789
عنوان

حواس پرتی😥

106 بازدید | 11 پست

یک مدتیه خیلی خیلی حواس پرت شدم اصلا دقت و تمرکز ندارم سرکارم،  حافظمم انگاری ضعیف شده 😥 نمیدونم چیکار کنم همش میخوام حواسمو جمع کنم بدتر میشه انگار سرکار داره برام دردسر میشه بنظرتون چیکار کنم؟ 

منم تمرکزم بعد از سقطم خیلی بهم ریخته

گاهی اصلا متوجه حرف بقیه نمیشم و بعد میفهمم کلا فکرم اونجا نبوده تو افکار خودم بودم

نمیدونم چرا اینجوری شدم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم شاید  ذهن ات   خیلی درگیر سعی کن به ذهنت هم استراحت بدی کمتر درگیر باشی با مساعل خوراکی های که برای ذهن و این چیزا خوبه رو مصرف کن

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
منم تمرکزم بعد از سقطم خیلی بهم ریخته گاهی اصلا متوجه حرف بقیه نمیشم و بعد میفهمم کلا فکرم اونجا نب ...

وای بخدا نمیدونم چرا اینطوری شدم انگار تو دنیای خودمم بعضی وقتا حتی انگار متوجه سوال بقیه نمیشم دوباره میپرسم

وای بخدا نمیدونم چرا اینطوری شدم انگار تو دنیای خودمم بعضی وقتا حتی انگار متوجه سوال بقیه نمیشم دوبا ...

دقیقا منم 

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
 بنظرم شاید  ذهن ات   خیلی درگیر سعی کن به ذهنت هم استراحت بدی کمتر درگیر باشی ...

راستش آره ذهنم درگیره ولی بقیه از ظاهرم فکر میکنن کلا آدم بیخیال و شادیم چی بخورم برا تقویت ذهنم؟ 

من خیلی آدم عاطفی هستم خیلی زود بهم میریزم و تمرکزمو از, دست میدم دوست دارم قویتر باشم 😞 انشاالله خ ...

مرسی عزیزم

برای شمام انشالله بهترین اتفاقا بیوفته