2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیخیال بابا . خودتون رو درگیر خرافات کردین . چ مشکلی داره؟ مگر مرد میخواد اپیلاسیون کنه؟  یخورد ...

من بخاطر همین موضوع اونموقع سعی کردم خودم یاد بگیرم.میرفتم آرایشگاه کلا رفتار همه باهام یجوری شده بود انگار یه کار خلاف  انجام میدم.دیگه خودم یاد گرفتم صدالبته ک آرایشگاه راحتتر بود

من بخاطر همین موضوع اونموقع سعی کردم خودم یاد بگیرم.میرفتم آرایشگاه کلا رفتار همه باهام یجوری شده بو ...

مگر باید همه بفهمند ؟ من مامانمم نمیدونه میرم اپیلاسیون . 

آدم ک نباید بخاطر فکر مسموم مردم خودشو محدود کنه . ی نوع تمیزی هست . کجاش گناه داره . 

من یه سال و نیمه زیربغل و دست و پا رو میندازم ، یکی دوبار بیکینی رو انداختم دیگه طاقت نیوردم اشکم در اومد از درد ، ولی برا بیکینی خوب نیست پوست و شل میکنه کلی ضرر داره

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊
من استفاده کردم . موم گل رز هست . خیلی خوبه . مارکش نمی‌دونم . چونکه آرایشگاه میرم

اگه برات مقدور بود حتما مارکشو بپرس بگو برام.چون اینجا همش سبزه کلا.برا آینده میخام بخرم برم آرایشگاه برام انجام بدم 

میشه با آیینه :/

پاهام تا زانو خیلی خوب و راحته اما قسمت حساس و کشاله ی ران و ..... وقتی می خوام پارچه یا کاغذ رو بردارم از روی پوست، پوستم باهاش بلند می شه و اصلا هیچی از موهام کنده نمی شه

شما موم سرد استفاده می کنید؟

پاهام تا زانو خیلی خوب و راحته اما قسمت حساس و کشاله ی ران و ..... وقتی می خوام پارچه یا کاغذ رو برد ...

موم باید خیلی داغ و روون باشه اندازه مو ها هم کوچیک نباشه، من گرم میکنم

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺