2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 87 پست
مشهدی؟

بله عزیزم

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
لباس سایز صفر ازین بسته ای ها نخر یه ست بیمارستان مادر کر بگیر بقیه اش تیکه ای  ستای  ب ...

ست هاي بيمارستان مادر كر برا تعويض پوشك دكمه نداره، مگه ميشه هر دفعه لباسو كامل دراورد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراااااااا خیلی اما خب هنوز باورم نشده انگار بعدم میگم همون ماه شیش به بعد میرم یه روزه میخرم سخت ...

من خیلی برام مهمه که همه چی ست باشه و هارمونی داشته باشه،واسه جهیزیمم پوستم کنده شد انقدر گشتم اما خداروشکر همه چی همونی شد که میخواستم

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد..
ست هاي بيمارستان مادر كر برا تعويض پوشك دكمه نداره، مگه ميشه هر دفعه لباسو كامل دراورد؟

اره مادر اگه هزینه شو نداشته باشه حتما اینکار  رو میکنه😔

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
واقعا؟؟ خب بستگی به برندش هم داره فکر کنم،جنس خوب بخوام بگیرم فکر کنم کم بیاد پولم چون فرش و پرده ...

من خيلي كم خريدم

فقط كالسكه و صندلي ماشين و سرويس خواب فقط تخت نوزادي و ميز تعويض، ده دست لباس، حوله، شيشه شير و لحاف و رختخواب دم دستي، 

همه رو خوب خريدم٢٥ تومن شده، فقط بين فرش و موكت موندم و يه پرده و لوستر هم ميخوام

حالا قیمت استارترم خیلی بالاست  ولی  بشدت لباس  نوزاد گرون شده  من  پارسال ...

من تقریبا همه چی گرفتم به حز تخت وکمد فکر نکنم فوقش سه تومن شده باشه.تخت وکمدشم زیر یه تومن میشه

اوووو  تو داری اندازه یه جهاز  میخای واسش خرج کنی  پس شک نکن شاید همون که میگی بشه &n ...

آخه میخوام بچه اذیت نشه توشون یا حساسیت نداشته باشه،راحتیش تو کالسکه و کریر و اینا خیلی برام مهمه،قیمتش معقول باشه نه خیلی پایین نه خیلی فضایی

اره مادر اگه هزینه شو نداشته باشه حتما اینکار  رو میکنه😔

من ست بيمارستاني نگرفتم، از اين چند تيكه ها هم نگرفتم، فقط دوتا سرهمي ايراني خريدم، اصلا هم گرون نخريدم، چون لباس نيوبرن رو همه مي گن دوهفته تنش ميشه فقط

میش جاهایی که قیمت مناسبتر دارن رو به منم بگی؟

ببین من چندجا بهم معرفی شده،یکیش انبار آقا بزرگه،یکیش هم سیسمونی جاهد،اسم اون یکی رو یادم نیست دوباره میپرسم بهت میگم

میش جاهایی که قیمت مناسبتر دارن رو به منم بگی؟

دوره حرم دیگه عزیزم مغازه سیمونی فروشی که بلد نیستم من واسه  تکه هایه  لباس نوزادیش گفتم...ولی خودم چون جهیزیه مو از بازار مرتضوی خرید حتما  اگه  ببینم اونجا لوازم سیسمونی هم داشته باشه  حتما میرم از اونجا میخرم قبلا که داشت  الان نمیدونم داره باید حتما پرس و جو کنم

من خيلي كم خريدم فقط كالسكه و صندلي ماشين و سرويس خواب فقط تخت نوزادي و ميز تعويض، ده دست لباس، حول ...

اوه تازه شما قیمتای مناسب تو شهرتون خریدین این مقدار شده😢

من خیلی چیزای دیگه هم مدنظرم هست بخرم،فکر کنم باید قرعه کشیامم بذارم واسه سیسمونی

ببین من چندجا بهم معرفی شده،یکیش انبار آقا بزرگه،یکیش هم سیسمونی جاهد،اسم اون یکی رو یادم نیست دوبار ...

مشهدیی؟

من تقریبا همه چی گرفتم به حز تخت وکمد فکر نکنم فوقش سه تومن شده باشه.تخت وکمدشم زیر یه تومن میشه

وای چه خوب،کدوم شهرین؟