2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 87 پست
منم نمیدونم،مامانم حدود ۲۰ تومن میخواد خرج کنه،خودمم ۱۲ تومن گذاشتم کنار براش،نمیدونم با این گرونیا ...

با این قیمتا هنوزم خیلیا دختر جهاز میدن ها

البته منم اصلا از قیمتا هیچی نمیدونم

اما فقط هرچی نیاز باشه میخرم اونم خودم و شوهرم، دوست ندارم مامان بابام بخرن

احتمالا خیلی ذوق دارین عزیزم، مبارکتون باشه

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم  انقدرام که فکر میکنی  نمیشه  هزینه  هاش.شاید به  ده میلیون بتونی ...

واقعا؟؟

خب بستگی به برندش هم داره فکر کنم،جنس خوب بخوام بگیرم فکر کنم کم بیاد پولم

چون فرش و پرده و اینا هم واسه اتاقش میخوام بخرم

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد..
نه من هیچ حسی ندارم ولی تحت تاثیر حرفای مامانم و خواهرم که هی میگن دختره فکر میکنم دختره

عادات غذاییتون هم قبل از لقاح تا حدودی مشخص میکنه جنسیت رو،حالا منم نمیدونم حسم درسته یا نه،ولی تا الان هرچی حسم بهم گفته درست بوده،حتی با اولین اقدام حس کردم باردار شدم با اینکه تاریخ تخمک گذاریمو نمیدونستم و دقیقا اتفاق افتاد

پنج‌هزار تومن؟؟؟ من دو سال و‌نیم‌پیش ست پنج تیکه رو ۷۰ هزار تومن گرفتم

شاید بستگی به شهری داره  که هستیم قیمتها متفاوته  شهره  ما زائر زیاد داره و قیمت ها  برابر  همون  تولیدی  فروخته البته با سود خیلی ناچیز اما مشتری زیاد داره  البته فقط دور حرم اینطوره امکان داره جاهایه شما بخاطر هزینه  اجاره مغازه  ها سودی که میکشن روش بیشتر باشه...و شما با همون قیمت خرید کرده باشید..پس حتما امسال  اون ست پنج تکه جایه  شما بالایه  صد هزار تومنه😔

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
با این قیمتا هنوزم خیلیا دختر جهاز میدن ها البته منم اصلا از قیمتا هیچی نمیدونم اما فقط هرچی نیاز ...

دیگه واقعا با ۳۰ تومن نمیشه جهیزیه خرید حتی در حد لوازم ضروری و ایرانی🙄🙄

شما مگه ذوق ندارین؟

عادات غذاییتون هم قبل از لقاح تا حدودی مشخص میکنه جنسیت رو،حالا منم نمیدونم حسم درسته یا نه،ولی تا ا ...

خودم و شوهرم هر دو عاشق سردیجاتیم الانم ویارم به ترشی و زیتون و خیارشور و از این جور چیزاست.

شاید بستگی به شهری داره  که هستیم قیمتها متفاوته  شهره  ما زائر زیاد داره و قیمت ها & ...

دقیقا راست میگین ۱۰۰٪ قیمت ها تو شهرهای مختلف متفاوته

دیگه واقعا با ۳۰ تومن نمیشه جهیزیه خرید حتی در حد لوازم ضروری و ایرانی🙄🙄 شما مگه ذوق ندارین؟

چراااااااا خیلی

اما خب هنوز باورم نشده انگار

بعدم میگم همون ماه شیش به بعد میرم یه روزه میخرم

سخت نمیگیرم من

میدونمم وسایل زیادی تصمیم ندارم بخرم

فقط در حد نیاز

هر زمان که باز چیزی دیدم نیازه میرم میخرم دیگه

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...
خودم و شوهرم هر دو عاشق سردیجاتیم الانم ویارم به ترشی و زیتون و خیارشور و از این جور چیزاست.

انشاالله که هرچی دوس دارین باشه😍❤

واقعا؟؟ خب بستگی به برندش هم داره فکر کنم،جنس خوب بخوام بگیرم فکر کنم کم بیاد پولم چون فرش و پرده ...

اوووو  تو داری اندازه یه جهاز  میخای واسش خرج کنی  پس شک نکن شاید همون که میگی بشه  اگه بخای  هرچیزی رو  برند خوبشو بگیری  ولی گلم اینو بدون بچه  نهایتش تا دوسال میتونه  یه سری چیزهارواستفاده کنه مثه  کریرز  مثه روروک  و خیلی ها  هم فقط  دو بار استفاده میشه و دیگه تمام بنظرم  اینا  اگه بخای برندشو بگیری واست خیلی گرون درمیاد..فقط فرش و پرده سرویس چوب رو خوب بگیر

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕