2777
2789
عنوان

چه بدبختی و عذابی که نميشه به کسی م بگي 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 62 پست

شپش توی روغن زیتون دووم نمیارہ۔سرتو روغن زیتون بزن مثل رنگ بعدش کلاہ رنگ یا پلاستیک فریزر بزار۔کمتر از چھارساعت نباید بمونہ۔۶ساعت بزار اینطوری باشہ بعدش برو حموم۔

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

نگران نباش من تا حالا چند بار بچه هام از مهد و مدرسه گرفتن اولا که تخم ها رو که به شکل اشک هستن از سر باید کشید دوما تو حموم نرم کننده مو به موها بزنی و چند دقیقه ای ماساژ بدی بعد با شانه ریز شانه کنی زنده ها میان بیرون و موها هر چه کوتاه تر بهتر چند بار باید انجام بدی تا دیگه نه تخم بمونه و نه زنده اش موهای خودتم بزن و شنیدم اگه مایونز از شب تا صبح بذاری هم خوبه که بعد بری حمام و باز با شانه ریز شانه کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مو خراب نميشه آخه با تايد 😨😨

ن بابا تازه میگن اونایی ک ندارن هم میخوان جلوگیری کنن بشورن دوستم میشست منم چند بار شستم خیلی مو تمیز میشه

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
نگران نباش من تا حالا چند بار بچه هام از مهد و مدرسه گرفتن اولا که تخم ها رو که به شکل اشک هستن از س ...

امشب مایونز میزنم میخوابم 

فردا در بياره شوهرم 

وسایل خونه رو چکار کردی؟

من استرس لباس و وسایل و دارم

هیچ
مرسي عزیزم آره خوندم اینم  بدبختی ماشین لباسشویی م آب گرمش خرابه  با آب سرد جواب نميده؟& ...

اب سرد نه

خودت اب بجوشون بندازشون تو اب داغ

بعد اتوکشی کن قشششنگ لبه هاشونو. مخصوصا لبه های تشکها و متکاهارو

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ن بابا تازه میگن اونایی ک ندارن هم میخوان جلوگیری کنن بشورن دوستم میشست منم چند بار شستم خیلی مو تمی ...

امتحان میکنم امشب رو دخترم 

من مایونز میزنم شب 

هیچ
امشب مایونز میزنم میخوابم  فردا در بياره شوهرم  وسایل خونه رو چکار کردی؟ من استرس لباس ...

راستش من تا حالا هیچ کاری با وسایل خونه نکردم هر بارم هم که رشک ها رو درآوردم داخل دستمال ریختم و بعد هم سطل زباله به نظر خو م این حشره اگه یه روز خون نخوره میمیره  

موا تو رنگ یا دکلره کن .حتما بارنگ میره نگران نباش میدونم خیلی حس بدی هست  ولی دور از جون سرط ...

مرسي عزیزم 

خیلی لعنتی همیشه بدم ميومد از این شپش سرم اومد 

میرم با تايد بشورم تنها چیزی که الان دارم تو خونه تا شوهرم بیاد 

هیچ