2777
2789

هنوز که هنوز ویار دارم تهوع صبحگاهی و متنفر از شیرینیجات ترش کردن دهان نینیم دخملیه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس چطورمیگن هرکس شیرینی جات بخواد بچش دختره؟

نه شیرینیجات بیشتر پسره منکه جاری هام و خواهرشوهرم شیرینی خور بودن پسره بچشون اما بچه پسر در کل مامانش هم شیرینی میخورن هم ترش کلا همه چی

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

یه چیز دیگه ،اینکه بچه پوچ میشه دلیلش چی میتونه باشه؟ من الان ۷هفته شدم اما انقدر راجع به پوچ بودن وتشکیل نشدن قلب جنین شنیدم که حسابی ترسیده شدم 😔

ازکی ویارتون شروع شد؟

هفته ۷ واقا چه ها که نکشیدم خدا برا هیچکس نیاره

علائم دیگه ای هم داشتین؟

شدیدا میلیم به شیرینی جات میکشید فقط ،، با حالت تهوع صبحگاهی داشتم چیزی نمیتونستم بخورم تا عصر ،،جز اینا علائم دیگه ای نداشتم 

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
شدیدا میلیم به شیرینی جات میکشید فقط ،، با حالت تهوع صبحگاهی داشتم چیزی نمیتونستم بخورم تا عصر ،،جز ...

آها. من اصلانه ازچیزی بدم میاد نه ازچیزی خوشم میاد فقط تندتندغذاومیوه باید بخورم . زود گرسنم میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز