2777
2789
عنوان

کلمه بد یاد گرفته

171 بازدید | 12 پست

سلام 

یه پسر باهوش و اذیت کن 1/5 ساله داریم

حقیقتا چند وقتی هست که کلمه بد مثل بیشعور و نفهم یادگرفته از ما و وقتی از دست کسی ناراحت میشه بهش میگه

خواستم راهنمایی کنید چجوری از ذهنش بیاد بیرون این کلمه و دیگه نگه 

ممنون از راهنمایی شما 

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

دختر منم میگ عن 😢😢

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

هرموقع گفت اصلا عکس العمل نشون ندید.انگار که نشنیدید.خواهر من بچه هاش حرف بد یاد میگیرن همینجوری از سرشون میندازه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز رفته بودم با پسر نه ماهه ام پارک

ی پسر چهار پنح ساله به دو تا پسر دیگه گفت مادر خرابا🙄 قبلش اون دو تا پسر بهش این فحش رو به همراه چهار پمج تا فحش ژشت تر دادن😢

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

من فقط میدونم باید برخورد قاطعی کنی باهاش که یه جورایی حساب ببره و نگه چون بچه ها نگاه به تایید تا تقبیح والدین میکنن. به نظرم من در جایی که لازمه تندی نشون دادن خیلی مهم برای تربیت درست بچه اصن حرفای بعضیارو که میگن نه هیچی نگیم بچه عقده میشه و فلانو قبول ندارم. 

دختر منم میگ عن 😢😢

وای تو رو خدا ببخشید خندم گرفت...

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
من فقط میدونم باید برخورد قاطعی کنی باهاش که یه جورایی حساب ببره و نگه چون بچه ها نگاه به تایید تا ت ...

اخه یک سال و نیم بیشتر نداره خیلی نمیشه با تنبیه و اینا متوجهش کرد 

البته همه موارد نمیگه وروجک وقتی چیزی باب میلش نیس و ناراحت میشه میگه

خیلی هم میگه یعنی تا ناراحت میشه میگه البته من و خانمم سعی میکنیم واکنشی نشون ندیم تا از سرش بیفته 

اما میترسیم یهو جایی بریم و رودربایستی بعد آقا بگه این حرفا رو 

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
اخه یک سال و نیم بیشتر نداره خیلی نمیشه با تنبیه و اینا متوجهش کرد  البته همه موارد نمیگه وروج ...

ما ی کاری میکردیم برا بچه های فامیل هر کلمه زشتی میگفتن ما ی کلمه شبیه که معنی بد نداره میگفتیم اینو میگه هی تکرار میکردیم تا از مغز بچه میفتاد

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...