2777
2789
عنوان

ختنه نی نی

138 بازدید | 14 پست

خانوما بچه ای ک ب روش سنتی ختنه شده.میشه پوشکش کرد؟اخه میترسم عفونت کنه.وقتیم پوشک نیس پاهاشو خیلی تکون میده و گریه میکنه.چیکارکنم؟

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
روش سنتی یعنی بخیه؟ من پسرمو ده روز پیش ختنه کردم بیشتر قنداقش میکردیم ک زیاد اذیت نشه.پوشکشم میکرد ...

اره بخیه.چقدشه گل پسرت؟

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۰ روزگی ختنه کردیم الان یه ماهشه🙂ولی دوتا از بخیهاش هنوز نیوفتاده ولی بجز اون کامل خوب شده.

خوب کوچیکه ک تونستین قنداقش کنید.

نی نی ما ۴ ماهشع و هی دست و پا میزنه.پوشکش کردیم.الان میگن عفونت میکنه😰😥

مامانم با باند کشی از این باندای بهداشتی تو داروخونه یه حلقه درست کرد اندازه ببخشید آلتش بعد وقتی پوشکش میکردیم یا قنداق میذاشتیم رو جای ختنش اینجوری اصلا وقتی دستو پامیزنه پاش نمیخوره ب جای ختنش.

خوب کوچیکه ک تونستین قنداقش کنید. نی نی ما ۴ ماهشع و هی دست و پا میزنه.پوشکش کردیم.الان میگن عفونت ...

ن انشالله ک عفونت نمیکنه بد ب دلت راه نده.

پماد نداده بهش ک عفونت نکنه؟

خوب کوچیکه ک تونستین قنداقش کنید. نی نی ما ۴ ماهشع و هی دست و پا میزنه.پوشکش کردیم.الان میگن عفونت ...

عزیزم ۴ ماهگی سخت بود ؟ گرما اذیت نمیکرد ؟ درد داشت؟ وای منم باید ببرمش ۴ ماهشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

من همش پوشک میکردم وهیچی نشد.بهش سفکسیم هم میدادم چون دکتر بیشئور هیچی به پسرم نداد حتب پماد.بردمش دکتر هم سفالکسین داد هم پماد استریل چشمی تقریبا بعد۵روز خوب شد

خدایا مواظب عزیزانم باش🙏

نه هیچیش نمیشه...اتفاقا چون زخمش به جایی برخورد نمیکنه زودتر خوب میشه...منم پسرمو دوماهگی ختنه کردم و قنداق میکردم...زودم خوب شد

من پسرمو دوماهگیش سنتی ختنه کردم ولی پوشکشم میبستیم ، خداروشکر عفونت نکرد که من ازدکترش سوال کرده بودم میگفت پوشک رو ببندین فقط  یکم شُل تر ببندین و میگفت اتفاقا همین پوشک بستن باعث میشه پاهاش به اونجاش نخوره دردش نیاد!!!!

سلام ویانا جان

فکر نمیکنم ختنخ سنتی هم مشکلی واسه پوشک کردن داشته باشه

ولی الآن میگن حلقه بهترین روشه

هم درد حس نمیکنه

هم عارضه ای نداره

من پسرمو پیش دکتر عشقی ختنه کردم

خدا خیرش بده

خیلی خوب بود

حلقه میندازه

تو جنت آباد هستن ایشون

شماره مطبشون رو میذارم هرکی خواست راهنمایی بگیره

۴۴۶۱۱۹۱۲