بچه رو دو ساعت به دو ساعت ببر دستشویی کم کم یاد میگیره که نباید هر جایی دستشویی نکنه و خودش بهت میفهمونه دستشویی داره. من بچه مو از دو ماهگی شروع کردم به سرپا گرفتن. اوایل تو فاصله بینشون پوشک میکردم بعد کم کم همونو هم ورداشتم. به یک ماه نکشید یاد گرفت البته باز تا دو سه ماه گاهی خرابکاری میشد ولی به هر حال زود یاد گرفت
من سرم را میدهم که تو حرفت را بزنی که من مخالف آنم
خودم مهم نیست به خدا مادر شوهرم وسواسیه بیاد خونم ببینه میگه خیلی کثیفی
به مادرشوهرت بگو اگه ادمه بگو نمیزاره مای بیبی کنم
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
بیشتر بچه و اینکه چرا مامانم بهم زنگ میزنه و این که چرا یه وقت لباسش اتو نداره و اینکه هیچ جا ...
خدا کمکت کنه نمیتونی جوابشو بدی چند سالته ؟
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
شوهر منم اینجوریه وقت نمیکنه یعنی دل رحمه کمی گریه کنم همه کاری میکنه اگه نکنه نبره باهاش جدی برخورد میکنم