2777
2789
من نمیزارم‌ تاثیر بزارن ولی شوهرم میزاره😐

قدرت یه زن رو دست کم نگیر تو میتونی کاری کنی که شوهرت طبق میل خودت رفتار کنه قلقشو به دست بیار 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
منم ی زنداداش دارم از گل نازک تر بهش نگفتم.ولی اینا ب مشم دشمن منو نگا میکنن

بیشتر حس حسادت دارن

من که پیش خواهرشوهر از خانواده ام هیچی نمی گم ولی کافیه بگم با خانواده ام فلان جا رفتیم یا اینکه یه تعریف کوچیک از برادر زاده خواهر زاده هام کنم 

همچین سکوت میکنه نه ماشاالله گفتن بلده نه چیزی فقط بعدش میره پیش شوهرم زیر آب منو میزنه ،آنقدر سر زبون داره ولی به من که می رسه یا بیتوجه میشه یا سکوت میکنه خدا خیرش نده

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشتر حس حسادت دارن من که پیش خواهرشوهر از خانواده ام هیچی نمی گم ولی کافیه بگم با خانواده ام فلان ...

خواهر من اگه بیام برات بنویسم ی رمان میشه فقط ب خدا واگذارشون کردم خودش جوابشونو بده تا دیگه نتونن خون ب دلم کنن

خواهر من اگه بیام برات بنویسم ی رمان میشه فقط ب خدا واگذارشون کردم خودش جوابشونو بده تا دیگه نتونن خ ...

انشاءالله خود خدا جواب شونو بده

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖
قدرت یه زن رو دست کم نگیر تو میتونی کاری کنی که شوهرت طبق میل خودت رفتار کنه قلقشو به دست بیار 

منم خیلی تلاش میکنم شوهرم منم دوس داره ولی اونارم خیلی میزاره کونش اصلا متوجه نمیشه چه دورو و حیله گرایی هستن فک میکنه فرشتن