2777
2789
عنوان

درد دل

61 بازدید | 6 پست

سلام خانمها امید وارم همتون خوب و خوش باشید.

شوهر من بی کاره و این موضوع منو به شدت عذاب میده وقتی باهم ازدواج کردیم تو اربیل کار میکرد بعد اومد ایران وام برداشتیم و دادیم بهش که سرمایه کنه و کار پخش موادغذایی رو راه بندازه.من خودم لیسانسم و تو آموزشگاه تدریس میکردم.به خاطر شوهرم از اونجا اومدم بیرون و تمام وقت برای شوهرم کار کردم بابام هم می اومد برای کمک.از جون براش مایه گذاشتیم که به یه جایی برسه.بعدش منم رفتم مجوز گرفتم که آموزشگاه بزنم.ولی متاسفانه شوهرم  70،80 میلیون بدهی بالا آورد همه چی بهم خورد حتی زندگیمونم از هم می پاشید که با اصرار و زور من زندگیمون رو حفظ کردیم ولی الانم شوهرم بی کاره مثلا میره ویزیتور بشه یه روز میره یه روز نه.با کار کردن من که مشکل داشت حالا راضی شده و میگه برو سرکار.نصف قسطهامون رو پدرش و عموش و عمه اش دارن میدن نصف بقیه رو هم من به عهده گرفتم خودش هم قراره چکها رو پاس کنه .یه مدت رفتیم ترکیه کار پیدا نکردیم حالا هم چند ماهه الکی فقط حرف میزنه.مجوز منم داره باطل میشه.حالم اونقدر بده که دلم میخواد زار زار گریه کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که اینقدر قوی هستی طلاق بگیر خودت زندگی کن بهتره که 

مگه فقط باید تو روزای خوش زندگی بود

آدم که تو روزای خوب کسیو نمیخواد 

مگه خودش خار داره که کسیو فقط شریک خوشیاش کنه خب خودش تنهایی لذت میبره دیگه

مگه فقط باید تو روزای خوش زندگی بود آدم که تو روزای خوب کسیو نمیخواد  مگه خودش خار داره که کس ...

اخه همسر ایشون مشخصه اهل کار نیست ده سال دیگه با یه بچه در همین نقطه ایستادن 

بهرحال نظر من اینه

شرایطم خیلی سخته اصلا حرف منو قبول نمیکنه .خودمم از نظر روحی خیلی وابسته هستم به زندگیم یک ماه پیش قرار بر طلاق بود ولی من طاقت از هم پاشیده شدن زندگیمو ندارم.از طرفی هم وقتی برمیگردم نه آینده ایی دارم و نه حال.از نظر مالی از نظر بیمه و درمان تو عذابم.خودم مشکل کیست دارم نه دفترچه دارم و نه پول که برم دکتر تا بچه دار بشم.خیلی سختی کشیدم و دارم می کشم.آخرشم وقتی یه حرفی میزنم حواله ام میکنن خونه پدرم.