ما به خواست همسرم طبقه دوم مادر شوهرم نرفتیم. میگفت اینجوری آدم آسایش نداره
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من آرزومه 😊😊ميدونم شايد بگيدخوب نيست ولي الان سه ساله حتي يه حركت كوچيك نديدم كه هر هفته ام دارم بيشتر از دوبار ميبينمشون ولي سالي يكبار مامان خودم رو ميبينم همون يكبار هم كار يا حركتي ميكنه ناراحتم كنه
خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
من سخته نتیجش این شد ک بچم حرفمو گوش نمیده شب نمیتونم زود بخوابم بخاطره اینکه همش پایین بدون اجازه همه جا میبرنش هله هوله بش میدن قدش کوتاه شده بخاطره تغذیه نادرست خودم هم ک روانی شدم از دست حرف و حدیث هرجا برم بازخواست میشم و....
پدرشوهرم خیلی خاله زنکه و تو همه چیز خیلی دخالت میکنهو خیلی فضولن کلن و به همه چی کاردارن.و شوهرم گوش بفرمان.قرار بود بریم طبقه بالاشون.من خیلی مخالف بودم ولی بروز نمی دادم.چون هر حرفی میزدم بالاخره شوهرم بحرف باباش گوش میداد.خدا معجزشو نشون داد کلا اومدیم یه شهر دیگه