2777
2789
عنوان

حلزون

| مشاهده متن کامل بحث + 7375 بازدید | 83 پست
شما باشید به من اعتماد میکنید بیایید خونم؟  برم درصدی هم ارایشگاه کار کنم سودم کم میشه

عزیزم شما یه مدت کار کن مردم بشناسنت درسته سودت کمه ولی مشتریهاتو جذب کن شمارتو هم بده بعد دیگه اعتماد میکنن خونتم میان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما یه مدت کار کن مردم بشناسنت درسته سودت کمه ولی مشتریهاتو جذب کن شمارتو هم بده بعد دیگه اعتم ...

افرین. ممنون از راهنماییت عزیزم

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹
من چند ماه یک حلزون دارم اما همش خواب بیرون نمیاد غذا بخور ه بیدار شم که میکنم میخواب

شاید افسردگی داره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
من چند ماه یک حلزون دارم اما همش خواب بیرون نمیاد غذا بخور ه بیدار شم که میکنم میخواب

عزیزم خیلی نگهداری میخاد غذا سالم خاک سالم 

کلسیم جای بازی

وقتیم خابه اروم بزارش تو اب بیدار میشه

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹
نه از تهران میخام بخرم 

راهنمایی ندارم در حد ابتدائی در موردش میدونم متأسفم دوستم

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

من از پیجش خریدم دونه ای ۱۵ تومن بزرگا هم ۱۸ هستند دو سال هم قابل نگهداری تو خونه هستند چرا باید برم ...

واسه خودتون حلزون تراپی میکنید؟اخه قبلش باید یسری کارا انجام بشه مثل پاکسازی و اینجور چیزا

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏