2777
2789
عنوان

دلم شکسته😞

127 بازدید | 11 پست

به دلایل مختلف که خیلی خیلی زیاده و گفتنش ماه ها طول میکشه دلم شکسته ...از ادم های مختلف....از نزدیک ترین ها تا دورترین ها....دلم دور شدن از آدم ها رو میخواد و در عین حال دلم هوای دیدن آدم خوب رو میخواد....دلم امید میخواد فقط چند کلمه که دنیام رو رنگی کنه و از فکر عزیرایی که دوستشون دارم ولی نمی خوان بفهمن من رو در بیاره...😞😞😞☹☹😟☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه یجورایی دلشکسته هستن و سعی کن خودت به خودت امید بدی تاثیر اون جمله ی مثبتی که خودت به خودت بگی و هی دیکتش کنی خیلی بیشتر از امیدیه که یکی دیگه بخواد بده 

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد

سلام 

به گذشته فکر نکن چون گذشته .اونهایی که ازشون دلخوری رو فراموش کن ببین کی در کنارت هست که از بودن در کنارش ارامش پیدا میکنی .با اونها در ارتباط باش.دنیا اونقدر هم بد نیست پراز زیبایی هست که فقط باید خوب ببینیمشون 

زمین بد جور گرده  میبینیشون

برای من که تا حالااین موضوع پیش نیومده 

خیلی بدی دیدم و همچنان امیدوارم که این زمین گرد بودنشو به ما هم نشون بده

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد
برای من که تا حالااین موضوع پیش نیومده  خیلی بدی دیدم و همچنان امیدوارم که این زمین گرد بودنشو ...

نشون میده 

واسه من اتفاق افتاد به دو سال نکشیدن تقاص دادن 

واسه مامانم بعد 20 سال