2777
2789
عنوان

داغون و خسته و تنها

317 بازدید | 24 پست

سلام دوستان عزیز 

8 ساله ازدواج کردم و یه دختر دارم با همسرم خیلی مشکلات زیاد دارم خیلی داغون و خسته ام به شدت تنهام فقط دارم بخاطر دخترم زندگی میکنم تو خونه هیچ رابطه و محبتی از شوهرم نمیبینم کلا طلاق عاطفی داریم شوهرم جای خوابشو هم عوض کرده رفته یه اتاق دیگه اما هنوز به طلاق رسمی فکر نمیکنم بخاطر دخترم میترسم

از طرف من و پدرش خیلی محبت میبینه و با خودم میگم شاید دوست داشته باشه همیشه پدر و مادر رو با هم داشته باشه اما خودم از درون نابودم دارم میترکم به روی خودم نمیارم تو خونه بحث و دعوا نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مشاوره نمیاد میگه من هیچ مشکلی ندارم هر چی میگم من مشکل دارم با من بیا اما بازم نمیاد میگه من خود ...

اگه خودش روانشناسه پس چرا زندگیش و نمیتونه جمع‌کنه؟؟

چرا تلاشی برای رابطتتون نمیکنه

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

محبت نمیکنه میگه همیشه حرف حرف من حتی اگه بی منطق بگه میگه گفتم بمیر باید بمیری میگه عشق و محبت کردن سوسول بازیه هیچ پولی نمیده برای من و دخترم بریا خونه کم و به سختی خرید میکنه درآمدش خوبه همیشه میگه نداریم تفریح دوست نداره اصلا با هم هیچ جا نمیریم هیچ نوع تفریحی دوست نداره نه با خودمون نه با هیچ کس دیگه تو خونه هم همش سرش تو کار خودشه حتی واسه دوا و دکترمم پول بهم نمیده

نمیدونم بخاطر دخترم له و داغونم از درون ولی به روی خودم نمیارم نمیدونم صلاحه ادامه بدم اینجوری بهتره برای دخترم یا جدا بشیم بهتره  جدیدا هم عصبی شدم خیلی بهم فشار میاد سرهر موضوع کوچیکی روزها قهر میکنه میره یه جا دیگه میخابه حرف نمیزنه کلا میگه تو برای خودت زندیگی کن کاری بهم به کار من نداشته باش میگه هر کاری دلم میخاد انجام میدم غر نزن حرف نزن بحث نکن دعوا نکن

یعنی هیییییچ احساس مسئولیت نمیکنه دیگه دوستت داره؟

نه احساس مسئولیت نمیکنه اصلا عین خیالش نیست کارمند رسمی دولت هست وکیلم هست  حتما دوستم نداره اگه داشت که این کارا رو نمیکرد

همیشه کارش مسخره و تحقیر و سرزنش بوده

همه ی اینا به شرطی که حداقل خوب برات خرج کنه و‌پول توی دست و بالت باشه

طلاق هیچوقت راه حل نیست

ببین منظورش از اینکارا چیه؟؟ درد و دل کن باهاش

معتاد و اهل خیانت نیست؟؟اصلا رابطه ندارین؟؟

نه احساس مسئولیت نمیکنه اصلا عین خیالش نیست کارمند رسمی دولت هست وکیلم هست  حتما دوستم نداره اگ ...

ای بابا

وکیل هم هست

پس حرف حرف خودشه که

سنتی ازدواج‌کردین؟؟ 

اوایلش با عشق با من ازدواج کرد کلی هم حرفای خوب میزد که همه دروغ بود میگه من اگه هر رفتاری میکنم فقط ...

خودت چی؟؟؟ مقصر نبودی توی این رابطه

شاید خودت بلد نیستی جذبش کنی

خودت چی؟؟؟ مقصر نبودی توی این رابطه شاید خودت بلد نیستی جذبش کنی

والا به خدا هر کاری لازم بوده کردم روانشناسی خوندم میدونی چیه میگه منطققی و غیرمنطقی هر چی میگم باید بگی چشم  اگر هم بگم بمیر باید بمیری