2777
2789
عنوان

رفلاکس معده

2525 بازدید | 13 پست

سلام 

کیا تونستن از شر رفلاکس لعنتی نجات پیدا کنن؟بیاید تجربه هاتون و چیزهایی که استفاده کردید و سلامتیتون رو بدست آوردید به اشتراک بذارید شاید چندتا مریض دیگه هم بتونن سلامت بشن و خوش زندگی کنن

چه شیرخشک میخوره کوچولوت؟ 

ببین من یکسااال درگیرش بود دخترم یعنی وضعیت وحشتناکی. دخترم داروهاش امپرازول و رانیتیدین و اندانسترون بود. شیرخشک بیومیل ای ار واقعااااا عالیه من دکتر مقدادی بهم گفت اینو بهش بدی خوب میشه واقعا عینه آب رو آتیش بود یه مدت کوتاه خورد و خوب شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم رفلاکس بزرگسالان منظورمه

سلام من نزدیک 6 ماه به شدت درگیر رفلاکس بودم.

دلیل رفلاکس من هم استفاده بیش از حد آنتی بیوتیک به همراه استرس بود.

سوزش گلو و احساس گیر کردن چیزی در گلو

ترش کردن معده و سنگینی معده به دنبالش بی اشتهایی و کاهش وزن و اواخر مریضی مشکل بلع هم بهش اضافه شده بود جوری که بعد از خوردن چند لقمه دیگه غذا از گلوم پایین نمیرفت.

نفس تنگی های لحظه ای داشتم که بعد از عکس گرفتن از ریه متوجه وجود اسید معده در ریه شدم.

اولش رفتم دکتر آسم و آلرژی بعد گوش و حلق و بینی .. بعدشم گوارش ولی مشکلم حل نشد و بعد از قطع کردن دارو دوباره رفلاکس میومد سراغم.

خودم دست به کار شدم :

اول از همه سبک زندگی باید عوض بش

بهترین چیز برای رفلاکس معده آب سیب زمینی به صورت ناشتا هستش . خوب سیب زمینی رو بشورید (پوست نکنید) سیب زمینی سالم و بدون لک باشه بهتره آبشو بگیرید (رنده نکنید ) به اندازه نصف لیوان هر صبح بخورید . 15 روز بخورید  و 15 روز نخورید تا زمانی که خوب نشدید این سیکل رو ادامه بدید باور کنید من 5 روز اول استفاده اثرگذاریشو متوجه شدم. تا 1 ساعت بعدش چیزی نخورید تا حسابی جذب معده اتون بشه.

هر روز بعد صبحانه از قرص پروبیوتیک (فمی لاکت استفاده کنید)

به همراه غذا آب مصرف نکنید.

پرتقال ...گوجه ...رب ... سس...پیاز.. سیر... سوسیس و کالباس....  و کلا غذاهای اسیدی کلا تعطیل

چای و قهوه و نوشابه ... الکل و قلیون و سیگار = تعطیل

سعی کنید از غذا های گرم استفاده کنید و سردی وارد معده نکنید (ماست و شیر و خیار و  ....)

روی برنج زیره سیاه بریزید.

از دم نوش پونه کوهی استفاده کنید.

امیدوارم که حالتون بهتر بشه.......

سلام من نزدیک 6 ماه به شدت درگیر رفلاکس بودم. دلیل رفلاکس من هم استفاده بیش از حد آنتی بیوتیک به هم ...

ممنون از توضیحات خوبتون.شما تبعتون سرده یا گرم؟ الان کامل خوب شدید؟

ممنون از توضیحات خوبتون.شما تبعتون سرده یا گرم؟ الان کامل خوب شدید؟

سلام خواهش میکنم.

من رو به بهبودم  و خیلی فرق کردم ؛ از اونجایی که خیلی اذیت شدم و خیلی تلاش کردم الان میخوام تجربه هامو در اختیار دوستان قرار بدم تا شاید بتونه کمکشون کنه.

من آب سیب زمینی و قرص پروبیوتیک و هم زمان باهم شروع کردم.

ناگفته نمونه که به شدت رو اعصابم دارم کار میکنم.

لعنتی انگار یک سیم مستقیم از معده به مغز وصله.

یکم خودمو زدم به بیخیالی...

سلام خواهش میکنم. من رو به بهبودم  و خیلی فرق کردم ؛ از اونجایی که خیلی اذیت شدم و خیلی تلاش ک ...

دقیقا و بخاطر عصب واگ هستش و معده منم هر دکتری رفتم گفت به شدت عصبیه.فمی لایت رو با آب بعد صبحانه میخورید؟ و اینکه آیا غذاهای خاصی میخورید یا نه همه چی به غیر مرکبات و گوجه و همین چیزای اسیدی؟

دقیقا و بخاطر عصب واگ هستش و معده منم هر دکتری رفتم گفت به شدت عصبیه.فمی لایت رو با آب بعد صبحانه می ...

سلام.

بله قرص فمی لاکت بعد صبحانه هیچ ضرری هم نداره.

یعی میکنم غداهای خشک و کم حجم بخورم مثل کباب .

مثلا ۳ وعده ارو بکنید ۶ وعده . سوپ و آش معده منو بد تر میکنه معمولا. 

بلافاصله بعد از غذا دراز نکشید یا اگر این کارو میکنید به سمت چپتون بخوابید. قبل خواب حجم زیاد آب نخورید .

اگر خیلی معده اتون عصبی میتونید از قرص کلودنیوم سی استفاده کنید به صورت مقطعی.

حتما ورزش کنید چون خیلی از تنش ها و انرژی های منفی رو ازتون دور میکنه.

عزيزم اسيد معده شما خوب شد؟

عزیزم برای بهتر شدن حتما باید رژیم بگیری و غذاهایی استفاده کنی که قلیایین و اسیدی هارو کم کنی.باید استرس رو از خودت دور کنی.اگر مشکل یبوست داری باید رفعش کنی که خودش کمک میکنه به بهبود وضعیت.از یه دکتر طب سنتی کمک بگیر که با شناخت طبعتون راهنماییتون کنن چی بخورید چی کم بخورید.آب قبل و بعد غذا نخور.هروعده ینوع غذا بخور اونم قبل سیر شدن دست بکش.نمک و آویشن قبل غذا.دراز نکشیدن بعد غذا و ...

باید رژیمت رو چندماه ادامه بدی تا نتایجش رو بیشتر ببینی 

سلام من بر اساس تجربه شخصی میگم هیچ چیزی در دنیا مثل شیر بز نیست بخصوص برای کودکان چون شیر بز کاملا شبیه شیر مادر هست و حتی از شیر مادر هم مفید تر چون حدود 96 درصد املاح و ویتامین و مواد معدنی داره و در درمان خیلی بیماری ها مفیده بخصوص الرژی کودکان و نوزادان الرژی به پروتین گاوی و لاکتوز کم خونی، فشار خون، دیابت، نقص سیستم ایمنی ، اسم، برای وزن و رشد نوزادان و کودکان کم وزن و حتی برای نازایی بهترین ماده غذایی برای نوزادانی که غذای کمکی رو شروع کردن و بهترین جایگزین شیر خشک هست کافیه یه سرچ تو گوگل کنید اگر تهران هستید مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید ادرس یه مزرعه میاد که فصلها شیر بز داره در محیطی کاملا