2777
2789
عنوان

تخمدانم گرفته🧐

213 بازدید | 32 پست

سلام عزيزان كسي تجربه داره گرفتگي تخمدان چند روز بعد از اقدام كه موقع تخمك گذاري هم بوده به چه دليله؟زير دلم و تخمدان هام ميگيره و بعضي وقتام حالت پريودي درد ميكنه و كمر درد هم دارم.

بنظرتون باردارم يا عفونته يا چيز ديگه؟

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای این چیزا...پاشو 1نوبت بگیر واسه دکتر زنان.. چیز الکی که نیس ک سر سری بگذری ازش.. ماهاهم تخص ...

آخه چكاپ كامل بارداري دادم هيچ مشكلي ندارم،ماه پيش يه كم سوزش داشتم رفتم دكتر كه گفت عفونته دارو مصرف كردم

الان چون يه هفته به موعدم مونده گفتم صبر كنم بعد بي بي چك بزنم

الان چون دلم طاقت نداره گفتم بپرسم شايد كسي تجربه داشته باشه

شما چقدر بداخلاق جواب دادي دوستم🥺🥺🥺ماچ به لپت

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
فک کنم از علائم بارداری باشه  انشاالله که مبارک شده باشه😊

واي خدا از دهن گلت بشنوه😍

اسپرم همسرت چسپ توشه😂

والا فكر كنم يواشكي چسب يك دو سه ميخوره😂😂😂😂

منم همینجوری م هر ماه دکتر م رفتم میگن عادی ه

الان شما بارداري يا تو اقدامي؟

آخه چكاپ كامل بارداري دادم هيچ مشكلي ندارم،ماه پيش يه كم سوزش داشتم رفتم دكتر كه گفت عفونته دارو مصر ...

نه  عزیزممم..چه بداخلاقی...من بفکرتم..گفتم این چیزا شوخی بردار نیس...نمیدونستم ک دکتر رفتی..

حالا کع چیزی نیس پسسسس خدارووووشکرررررررررر

همیشه سالم و سلامت باشی

تنبلی داری؟

سونو كه دادم مشكلي نبود،البته دكترم فقط از رحم سونو گرفت

حالا نميدونم بايد از تخمدان هم ميگرفت؟

اينا ممكنه از علايم تنبلي باشه؟

پريودام تقريباً منظمه