سلام خدمت تمام رفقا ، خوب هستید ، من چند وقتی از طریق گوگل گریزی میزدم به نی نی سایت ، تصمیم گرفتم منم یکی از کاربری نی نی سایت بشم ، و الان هم از آشنایی با تک تک شما ها خوشحال ام و خوشحال تر از آون که میتوانم به عنوان یه دختر ۱۹ساله پر از دغدغه از تجربیات تک تک شما ها استفاده کنم تا مسیر بهتر رد پیدا کنم....
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون ) خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
خوش اومدی اینجا واسه خودش عالمی داره یه روز گیس و گیس کشی یه روز قربون صدقه هم میرند یه رو ...
بله تا حدودی در جریان هستم ، من بیشتر برای این که داخل دوران کنکور به سر میبرم ارتباط اجتماعیم بخاطر شرایط درس خوندنم که خیلی فشرده است کم شده و هیچ فضایی مجازی نیستم ، برای لحظه هایی که نیاز به ریکاوری دارم فکر نکنم بد باشه (البته به دور از چشم مشاورم😂) چون اگر به ایشون باشه من باید برم تو اتاق سربندازم پایین خودکشی کنم با کتابا😀😁