2777
2789
عنوان

بارداری

63 بازدید | 12 پست

دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعات دارین جواب بدین مسخره نکنین همین الان هرکیاومد مسخره کرد و بی احترامی کردن تاپیکمو بستن من سوالم نه بی احترامیه نه دارم توهین میکنم فقط این سوال برای دوستم پیش اومده که خودم نتونستم راهنمایی کنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه تو رابطه اگه کامل انجام نشه بکارت از بین میره یا نه و این که فقط درد احساس شده بدون هیچ خونریزی

احتمال داره از بین بره

ممکنه خونریزی کرده باشه ولی کم باشه

و متوجه نشده باشی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوباره برا دوستت میپرسی؟

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
دوباره برا دوستت میپرسی؟

بله بخاطر اینکه من نه باکسی کاری دارم نه بی احترامی کردم ولی تاپیکم بسته شد مسخرس پس واس چی این سایتو زدن وقتی موضوعاتش به همینا مربوطه

بله بخاطر اینکه من نه باکسی کاری دارم نه بی احترامی کردم ولی تاپیکم بسته شد مسخرس پس واس چی این سایت ...

این سوالو از من نباید بپرسی!!!

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
من از شما نپرسیدم از کسی که اطلاعات داره پرسیدم

منو ریپلای کرده بودی،لطفا از نی نی یار بپرس!

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز