2777
2789
عنوان

بیماری منییر

| مشاهده متن کامل بحث + 83140 بازدید | 182 پست
سلام عزیزم نمیدونم به سایت سر میزنی یا نه کلی برات مینویسم چیزایی که میدونم رو .امیدوارم که تا الان ...

علایمش چیه ؟من همیشه ازکودکی سرگیجه دارم. وعدم تعادل یعنه چه طوری؟

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
علایمش چیه ؟من همیشه ازکودکی سرگیجه دارم. وعدم تعادل یعنه چه طوری؟

عزیزم اگه منظورت علائم منییر هستش

سرگیجه چرخشی

احساس پری توی گوش

تهوع

احساس سنگینی توی سر

افت شنوایی

حساس بودن به صداهای بلند.طوریکه انگار صدا توی گوش آدم میشینه

اینام علائمشه

اگه مطمئن بشی که سرگیجت از گوشته با دارو و تغذیه میتونی خیلی کنترلش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم نمیدونم به سایت سر میزنی یا نه کلی برات مینویسم چیزایی که میدونم رو .امیدوارم که تا الان ...

سلام خدمت دوستان منم سه ساله درگیرمنییرم اولاش فقط وزوزگوش داشتم وسرگیجه بعداتبدیل شدبه استفراغ وتهوعهای مکرربخصوص بعدماه رمضان که وضعیتم بسیاروخیم شدسرتون رودردنیارم حدود10تامتخصص گوش رفتم فقط تجویزقرصها فرق میکرد واکثرابتاسرک تجویزمیکردن یکم وضعیتم بهترمیشد بعدا روزازنو روزی ازنو بالاخره من ازطریق طب سنتی فهمیدم منشا بیماری منییر مشکلات معده وگوارش می باشد که کلیه مواردی که دوستان وپرهیزهایی روکه گفتن حتمارعایت بشه ومن دوماهی هست که بعدازغذا نهاروشام یک عددقرص اطرفیل گشنیزی شرکت طوبی مصرف میکنم که مشکلات گوارشی روخیلی کم میکنه وسرگیجه هام خیلی کم شده امیدوارم دوستان هم ازداروخانه دانشکده طب سنتی  تهیه ومصرف کنن امیدوارم حالشون خوب بشه انشا...ومارونیزدعاکنن 

سلام خدمت دوستان منم سه ساله درگیرمنییرم اولاش فقط وزوزگوش داشتم وسرگیجه بعداتبدیل شدبه استفراغ وتهو ...

سلام عزیزم

من خیلی حالم بده

ممنونم که اصلاعات مفیدتو در اختیارمون گذاشتی

من سبکی سر دارم.همین الان فک میکنم که روی موجم

کدوم طب سنتی رفتین؟

داغونم من

سلام عزیزم من خیلی حالم بده ممنونم که اصلاعات مفیدتو در اختیارمون گذاشتی من سبکی سر دارم.همین الا ...

سلام انشا..همیشه سلامت باشیدبیماری منیرواقعابیماری بسیارآزاردهنده ای هست کلینیک طب سنتی میدان امام حسین برای رزرو دکترسروش زاده که انسان بسیارشریف محترمی هستند که خداوند همیشه پشت وپناهشون باشه تلفن درمانگاه 02177648141

من عدم تعادل دارم.انگار روی موجم و شناورم .بتاسرک مصرف کردم اصلا تاثیری نداشت .کلافه شدم انقد اذیت م ...

سلام عزیزم وقت بخیر 

امیدوارم پیام من رو ببینی 

من خیلی اینطور هستم و حش شناور بودن باهامه. واقعا حس بدیه

مشکلتون حل شده؟؟ اگر بله چه کارایی کردید.

بخدا خسته شدم چن ماهه اسیرم

سلام شما هم منییر داشتی چیا خوردی چیکار کردی

سلام عزیزم 

من طبق تستایی که دادم منییر ندارم اما همچنان سبکیه سر و تهوع شدید دارم

تمام اطلاعاتی که داشتم رو توی همین تاپیک گفتم

میتونید بخونید

منییر رو راحت میشه کنترل کرد 

فقط باید رژیم رو رعایت کنید

سلام من 20 سالمه و حدود دو ساله که این بیماری رو دارم 

ولی تازه چهار ماهه دکترا تشخیص بیماری منییر رو دادن اونم با شک ..اوایل بتاهسین و بتاسرک تجویز میکردن هیچ تاثیری رو من نداشت الان دکترمو عوض کردم بهم چند وقته قرص پروپرانولول و تریامترن و نورتریپتیلین تجویز کرده نزدیک سه ماهه مصرفش میکنم و نمک و کلا از غذام حذف کردم حتی نون بی نمک میخورم و روغن و هم حذف کردم یعنی فقط سوپ و ابپز بی نمک شده غذام حتی برنج هم نمیخورم و معدمو سبک نگه میدارم سه ماهه ک سرگیجه نگرفتم خداروشکر میخواسم باهاتون مشورت کنم ببینم این تغذیه غذایی که گرفتم ضرر داره یا نه و اینکه اگه همینطوری پیش برم خوب میشم یا تا اخر عمرم باهامه 😔خیلی افسرده شدم از وقتی دکترا گفتن تا اخر عمرت باهاته قرار بود برام سمعک هم بزارن ولی فعلا گفتن نه لازم نیست نمیدونم چیکار کنم 😔