2777
2789
عنوان

خیلییی عصبانیم

169 بازدید | 12 پست

عزیزان منو ببخشن ، روی صحبتم به یه سری هاس

وقتی اعصابشو ندارین ، حوصلشو ندارین ، توو خودتون نمیبینین خوااااااهشاااا بچه دار نشین ، ای بابااا

یکی تاپیک میزنه میگه نوزادم گریه میکرد زدمش

یکیم همش میگه هورمونام به هم ریخته به خودش اجازه میده با همه دعوا کنه بدترین حرفا رو بزنه

و خیلی چیزای دیگه 

این چه وضعشه

روان درمانگر و مدرس روانشناسی

ما مادریم گاهی عصبانی میشیم خسته میشیم ربات ک نیستیم ول  واقعا بچه هامونو دوس داریم

برای تایپک اخرم گزارش میزنین مرسی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خودتم که الان عصبانی😄😄

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
ما مادریم گاهی عصبانی میشیم خسته میشیم ربات ک نیستیم ول  واقعا بچه هامونو دوس داریم برای تایپک ...

اره عزیزم معلومه خسته میشین اما بچه بی گناهه ، مخصوصا نوزاد که بخواد کتک بخوره

یه تاپیک الان خوندم دود از سرم بلند شد اخه😁

تا وقتی تو شرایط کسی واقع نشدین قضاوت نکنین  

افسردگی بعد زایمان دست خود آدم نیست که  اکثرا هم عصبی میشن  مشکل اطرافیان هستن که تو این مواقع باید مواظب باشن

تا وقتی تو شرایط کسی واقع نشدین قضاوت نکنین   افسردگی بعد زایمان دست خود آدم نیست که  اکث ...

عزیزم هیچ چیزی مجوز نمیده نوزاد بیست روزه رو کتک بزنیم ، نه تغییر هورمونی نه چیز دیگه