2777
2789
عنوان

نوزاد آروم

616 بازدید | 17 پست

خانومایی که بچه ی اروم دارین دوران بارداری واقعا مهمه برای ارامش بچه یا ژنتیک مهمتره ؟؟ چون من ادم فوق العاده استرسی هستم و کینه خانواده شوهر هنوز توی وجودمه میخوام ببینم واقعا تاثیر میذاره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من هر بار میرم دکتر محکم تاکید میکنه ناراحت نمیشی عصبانیت سمه سرخود قرص نمیخوری-چیز دیگه ای ضرر نداره

رسما هر دفعه تاکید میکنه

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

من هر دو بار بارداری خیلی ایده آل و خوبی داشتم

ولی بچه هام توی بی قراری رو دست ندارن😀😀😀😀😀

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

نه زیاد هیچکس اندازه من استس نداشت ولی طول بارداری خیییلی خرما میخوردم سوره ولعصر میخوندم رو خرما میخوردم از اونور شوره یاسین رو یا میخوندم یا صوتشو هرروز میزاشتم نطدیک شکمم گوش میدادم گوش شیطون کر دخترم از اول تا الان که 18 ماهشه یه شب بد خوابی نداشته شب 12 میخوابه تا 10 صب اونقد آرومو با ادبه شیطونی اگه بکنه فقط خونه خودمون هر جا ببرم آرومو خانم میشینه دست به چیزی نمیزنه خیلی هم باهوشه

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

بله میزاره

نینی من خیلی آزومه خودم تو بارداری آروم بودم و اصلا دنبال حاشیه نبودم 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نه زیاد هیچکس اندازه من استس نداشت ولی طول بارداری خیییلی خرما میخوردم سوره ولعصر میخوندم رو خرما می ...

خرما شنیدم پوست بچه رو تیره میکنه برا شما هم همین طور بوده؟؟ 

دختر من سفیده خرما خیلی خوردم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

دخترم خیلی اروم بود  اصلا کسی نیدونسته از همسایه ها ما بچه داریم قشنگ شبها میخابید صبح تا9 صبح خودم بزور بیدارش میکردم شیرش میدادم دوران بارداریم خیلی ریلکس بی حاشیه بود

تو را  من چشم در راه دارم

این حرفا چیه نه اصلا رنگ پوست ژنتیکه اتفاقا تو احادیث داریم خرما بخورید فرزندتون زیبا بشه ، میخوای بچت خوشگل بشه خربزه و به خیلی بخور

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
منم زیاد شنیدم خرما صبور میکنه بچه رو .فقط نمیدونم از الان که  تازه ماه سومم بخورم یا اخرای بار ...

کلا خرما خیلی مفیده از ابتدا بخور عزیزم 

بچه قوی بشه 

چیزای خوب بخور مثلا اسفناج عالیه