2777
2789

ما خانوادگی از طرف پدر و مادر قد بلندیم، اصلا هم تا حالا در مورد اینکه  قد بلندی خوبه یانه حرف نزدیم، ولی خواهرم 161 قدشه عروسمون 165، همیشه به خواهرم میگه تو خیلی قدت کوتاهه 😐😐😐

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
خيليم عالي مهم اخلاق و دلخوشيه ن قد 

آره واقعاً، می میرم برا شوهرم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینجور آدما از بس کسی ازشون تعریف نکرده عقده ای شدن خودشون لز خودشون تعریف میکنن😐 دختر قد کو ...

من اصلا برام مهم نیست هیچ وقت هم حسرت قد بلند رو نداشتم فقط اینکه هی تو روی ادم بگن تو قدت کوتاهه ادم اعتماد به نفسشو از دست میده 

خب قد و قیافه دست خود ادم نیوده که اگه دست خودم بود 190 میشدم 

همیشه میگم ادم نباید مغرور به داشته هاش باشه 

الان اندامتان خوبه، یا پر به نظر میرسین؟من 172 وزنم 64 فک کنم باید 4،5کیلو دیگه اضافه کنم

من الان ک باردارم چاق بنظر میرسم البته تو عکس کاملا مشخصه ورم هستش انشاالله بعدزایمان درست بشه،من با وزن خودم قبل بارداریم67بودم ن شکم ن پهلو داشتم،اما بخاطره بارداریم وزنم داره بالامیره،شما میخوای وزن بگیری بیشتر از 3 نهایت 4کیلو نباشه فقط حواستون باشه پهلو شکم نیاری،

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity