ما خانوادگی از طرف پدر و مادر قد بلندیم، اصلا هم تا حالا در مورد اینکه قد بلندی خوبه یانه حرف نزدیم، ولی خواهرم 161 قدشه عروسمون 165، همیشه به خواهرم میگه تو خیلی قدت کوتاهه 😐😐😐
دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان اندامتان خوبه، یا پر به نظر میرسین؟من 172 وزنم 64 فک کنم باید 4،5کیلو دیگه اضافه کنم
من الان ک باردارم چاق بنظر میرسم البته تو عکس کاملا مشخصه ورم هستش انشاالله بعدزایمان درست بشه،من با وزن خودم قبل بارداریم67بودم ن شکم ن پهلو داشتم،اما بخاطره بارداریم وزنم داره بالامیره،شما میخوای وزن بگیری بیشتر از 3 نهایت 4کیلو نباشه فقط حواستون باشه پهلو شکم نیاری،
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity